- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem mert ez nem gais probléma hanem az MSI B@LFASZSÁGA!

Sokan pedig hogy dicsérik mind az MSi-t mind ezt a Twin Frozr II hűtést közben meg mind kettő egy RAKÁS SZ@R!

*********************************************************************************
#19206 troland26 igen úgy használom! Kénytelen vagyok mert eléggé háklis vagyok ilyen zajkeltő forrásokra mikor a gépem többi része szinte hangtalan! eddig 5770.CFX et használtam Sapphire Vapor-X + Sapphire Rev3 de azok még játék alatt is fele ilyen hangosan mentek csak! mit ez a ótvar Twin Frozr II ráadásul a kártya is ad ki magából némi nyekergő hangot nem a szokásos cicergés kicsit más de nem a ventik mert mert ha lefogom a ventiket kézzel akkor is hallom és csak 3D terhelésnél hallani!
adtam az MSi-nek még egy utolsó esélyt de úgy látom végleg búcsúzok a gyártótól volt már rengeteg cuccom minden féle gyártótól de akárki akármit mond: Sapphire és ASUS ez a 2 gyártó mindég korrekt és sosincs velük ilyen de másmilyen probléma sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- The Crew sorozat
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest