Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KlezOne #18924 üzenetére
Szóval akkor menet közben el-el megyeget a kép és akkor fekete képernyőzik. Legalábbis a vidiből amit linkeltél nekem ez jött le.
Én másmilyen fekete képernyőzésre gondoltam.
Nálam egy 5850, melyre egyetlen kijelző van csak csatlakoztatva, de az a Display Port-ra mindenféle aktív vagy passzív átalakító nélkül szokta a következőt produkálni:
a gép hosszabb idejű áramtalanítása után azt bekapcsolva, mikor a W7 betöltő képe eltűnik és átvált az ún. üdvözöljük képernyőre a kijelző jelzi, hogy nincs jel és lemegy alvó módba.
A W7 természetesen tökéletesen működik, betöltődik rendesen. Ha a kijelzőt ilyenkor az 5850 más kimenetére kötöm, akkor kép is van, tehát tökéletesen használható. Viszont a Diplay Port-on mindaddig nincs kép, míg újra nem indítom a gépet. Onnantól viszont semmi gond nincs, akárhányszor is indítom újra a gépet.Azt is megfigyeltem, ha a gép áram alá helyezését követően várok pár percet, akkor rendben indul a gépezet.
Egyelőre nem tudtam kideríteni mitől lehet a probléma és miért csak Display Portnál jelentkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest