- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FragMaster #1813 üzenetére
ez nem egészen igaz - azért nem, mert a driver is fogyasztja a CPU-t. a Radeonok esetében jobban, mert az ALU-k felépítése miatt a driver elő-feldolgozza a shader kódokat, ezért a driver fejlesztésével a CPU-terhelés csökkenésére (vagy akár növekedésére) is lehet számítani. persze nagy dolgokat nem lehet várni.
-
TomiLi
addikt
válasz
FragMaster #1813 üzenetére
Köszönöm szépen!
Így már értem! Ma is tanultam valamit!Hát akkor ez rohadt nagy gáz, hogy egy 965 extreme visszafog egy VGA-t....
Itt a cpu frekvenciája kevés?
Elnézést, hogy ilyeneket kérdezek, gondolom itt mindenki tisztában van ezekkel az alap dolgokkal... én még nem....
Ennek függvényében elképzelhető, hogy egy agyon húzott E8400 jobban kihasználná az 5870-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged