Új hozzászólás Aktív témák
-
Glottis
senior tag
Időközben beszéltem Abuval, innen is köszönöm neki a választ.
Tanácsára írtam egy support ticketet a sapphire helpdesknek, amiben elsírtam világfájdalmamat.Három órán belül reagáltak rá, és egy taiwani emberke tört angolsággal elmagyarázta hogyan frissítsek biost a vga-n, és adott is ehhez egy megfelelő verziót.
Ezt sikeresen fel is raktam a kártyára, azóta annyi változás volt, hogy a Dirt2 és a Stalker bench már nem fagy, a Black Opsról pedig inkább lemondok.
(az még mindig kivágja a gépet)Még egy kérdés: egyszer azért a stalker teszt is megijesztett, bekapcsolt "MSAA for A-tested objects" mellett egyszer produkálta a hibát. Másodjára már nem... Azt hittem, végre fogtam valami konkrét kiváltó okot is.
Egyébként másnak nem hibázott azzal az opcióval?
-
Glottis
senior tag
Amúgy igen, ennyit erről a típusról... Arra tudok még gondolni, hogy azért egy játék mást is megmozgat a vga-n kívül, tehát más is terhelődik. De külön-külön vizsgálva se a cpu, se a ram nem hibázik. Viszont ha a táp lenne kevés, akkor pedig minden játékban ez történne, nemcsak néha-néha.
Köszi a tippet, megkérdem Abu-tól is.
-
Dj Dekko!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(az még mindig kivágja a gépet)