Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem a halkság terén de a cod6 kupon ..........
a tuning nálamnem szempont mert ha jól tom akkor a CCC tuningnál nem veszi vissza az órajeleket és van úgy hogy több órán keresztül csak netezni használom a gépet. Esetleg nemtudsz olyan linket ahol látcik a műanyag hűtőtakaró alatti rész? Én sehol nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- XFX 6600XT 8GB
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a tuning nálamnem szempont mert ha jól tom akkor a CCC tuningnál nem veszi vissza az órajeleket és van úgy hogy több órán keresztül csak netezni használom a gépet. Esetleg nemtudsz olyan linket ahol látcik a műanyag hűtőtakaró alatti rész? Én sehol nem találtam ilyet.