Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz Daffni2 #13913 üzenetére

Talán majd a Crysis 2 rácáfol,de remélem tévedtem :) Csak amondó vagyok mikor tuningóltam nem kellet itt profilozni a régi driverekel elég volt a kari órajeleket feltolni,és mikor pihent a kari visszaállt normálisan csak sajnos ezt túlbonyolították.Sajnos ez olyan mikor a készpénz helyet bánkártyára kapod a fizetést sokan meg felháborodtak mikor bevezették azon,hogy hogyan is kell ezt használni mire a falusi Margitnéni rájött addigra 5-szőr benyelte a kártyáját fizetését így nemtudta kivenni hetekig:DDD .Ott legalább volt értelme mert sokat számít,hogy ha kizsebelnek vagy elhagyod a tárcád nem kéz pénzt találnak nálad,hanem Bank kártyát ,alapból le tudod tiltani és a pénzed is megmarad,de a karinál nem sok értelmét látom csak azért profilt készíteni mert a szoftveres részét a 10.5-10.6-al elcseszték amik ezelőtt katintgatás nélkül lezajlottak.Persze kénytelen vagyok profilozni,de maradtak volna a jó bevált módszernél sokan ezt hibának vélik mert nincs tudomása arról,hogy a ezelőtti és a mostani driverrel már nem úgy kapom meg 2D órajelet tuning hatására mint ezelőtt.Lehet ezt ki tárgyalni még sokáig,de remélem visszakapom a megszokott módszert mert én ahhoz ragaszkodom meg gondolom még egy páran is,akik még nem is tudnak róla majd azok is csodálkozni fognak mikor megnézik az alap órajelet mint én mikor megláttam alapon 600-1250MHZ en nosztalgiázik.

Új hozzászólás Aktív témák