Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz LEON-T #13871 üzenetére

Hát igen én is így vagyok ezzel nem szeretem a nagy feszt nehogy degrantállódjon nekem a proci.A gyártó valós 1.36V ig biztosítja a hibátlan működést.Gyakorlatilag mivel magas a vid a procimnak 1.3V ezért azt írták el mehetek 1.45V ig is max afelett már rohamosan csökken az élet tartalma.Lehetőleg jó hűtéssel megspékelve nehogy az alaplap meg a procihűtő le folyon nekem itt az asztalomra :DDD 1.45V felet már várható a degrantállódás hosszútávon 1-2év folyamatos fesz kíséretében.Gondoltam veszek egy ilyen prockót aztán majd feszíthetek 4GHZ felett is,de hát kegyetlen az éllet mint mindig :O .Majd alákapcsolok a karimnak is aztán legalább az is befűt itt nekem mert keveslem a 30C fokot a tetőtéri szobámban :) Max 1.4v ig megyek el Bios ban ami azt jelenti valós 1.36V-ot enged a procimnak ezért még a biztonságos határértéken belül vagyok.Meg azt is olvastam,hogy kinek minél nagyobb a Vid-je annál nagyobb feszt társíthat a procijához +30% feszt ami 1.3V az alap mivel ez a Vid-je és ahhoz még +30%-nyi feszt rátolhatok nyugodtan.Remélem a 6xxx szériával is megúszom a proci cserét.

Új hozzászólás Aktív témák