Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Hali.Adok egy linket az ipon-tól rendeltem:
http://ipon.hu/webshop/product/thermaltake_toughpower_tpx_775m_775w/140844Amúgy néztem olyat is amim ott van a szekrényben Gigabyte táp már 3-éves széria és 40000FT
Igaz elég kemény hűtése van iszonyat szép kék ledes világítással ki és be kapcsolható halk hűtéssel, és réz bordák látszanak benne ami nagyon filínges,de ennyit már nem ért meg nekem a Gigabyte táp, kicsit drága volt akkor is mikor vettem ,de hát ezt erőltették rám 2. 1/2 éve igaz 2db 8800GTX-em lett volna a gépben ha meglett volna rá pénzem így felesleges volt a 800W mind idáig még most is,de ki tudja mit hoz a jövő.Talán megnyerem az ötös lottót
Bizakodom a 6870ben és máris 2 re be is nevezek
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Már elérhető a mobilokra szánt Pokémon Trading Card Game Pocket
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz elég kemény hűtése van iszonyat szép kék ledes világítással ki és be kapcsolható halk hűtéssel, és réz bordák látszanak benne ami nagyon filínges,de ennyit már nem ért meg nekem a Gigabyte táp, kicsit drága volt akkor is mikor vettem ,de hát ezt erőltették rám 2. 1/2 éve igaz 2db 8800GTX-em lett volna a gépben ha meglett volna rá pénzem így felesleges volt a 800W mind idáig még most is,de ki tudja mit hoz a jövő.Talán megnyerem az ötös lottót
Bizakodom a 6870ben és máris 2 re be is nevezek