- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Fujifilm X
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
janos666 #13245 üzenetére
"Az én sima referencia (Sapphire) 5850-em 1200 Mhz felett is menne (alapfeszen úgy 1100 környékéig), ha le tudnám hűteni a VRM-et is."
Nem tagadom biztos nagyon jó lehet a vízhűtés de azért kicsit sokallom azt az 1200Mhz-et alapfeszen, főleg egy referencia kártyátol.(#13243) Pagi79: Egy Sapphire 5850 Toxic is jó választás lehet. Amúgy meg ha referenciák között nézelődsz, szinte mind1 meiket veszed. Asus, His, Sapphire, Gigabyte, és még lehetne sorolni.
-
Gerisz
addikt
válasz
janos666 #13245 üzenetére
Az enyém meg megy 1600-at alapfeszen
, mert én le tudom hűteni a VRM-et, még se megy többet mióta 50°C alatt van mint mikor 80°C volt.
1,088V-on 1100Mhz-et menne a GPU? Akkor mi a fenének kellene nagyon hűteni a feszszabályzót ha nem is adsz + feszt.
Az övé is azért megy annyit a alpfeszen mert 1,214V az alap GPU fesz a Giga OC karin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest