Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
TomiLi #11785 üzenetére
Hát szerintem ha van tapasztatalat hát osszuk meg egymással. És úgy tűnik neked is van.
"Azt megtanultam, hogy egy friss kiadású ati vga-hoz türelem kell, vagy csak akkor szabad megvenni, ha beérett."
Ezzel is 100%-osan egyetértek meg azzal is hogy valszeg bizonyos szinten konfigfüggő a dolog. Az ATi jó kártyákat gyárt driveresen vannak gondok amit persze lehet orvosolni, ezt a gondolatot alátámasztja az hogy mostanában mindig megjelennek nagyon korán a béta driverek. Próbálják javítani. de azért bosszantó lehet sok mindenkinek ez a szerencsétlenkedés. Nálam nincs gond ezért engem annyira nem idegesít, csak akkor forr egy kicsit az agyvizem amikor nV userek ATi-ra váltanak és nem stimmel valami akkor egyből jön ez a szöveg hogy "nagyon megbántam hogy ATi-t vettem" hát ezzel már a hócipőm tele van. Akkor vegyen nV-ét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest