- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
amper zoli
üzenetére
Saját tapasztalatom az LCpower 550W-el a következő:
2 évvel ezelőtt volt ilyen tápom akkor kölcsön kaptam tesztelgetni egy 3870X2-őt. Elkezdtem a Crysis-al játszani már nem tudom pontosan mennyit ment vagy 1 órát. És egyszer csak pukk valamit kilőtt hatul apró füstcsík kiséretében. Persze akkorra már letelt a garancia. Gondolhatod hogy megállt bennem az ütő nem kis érték dolgozott a gépemben. Szerencsém volt nem rántotta magával az egész gépet. Másnap elmentem és vettem egy 550W Chieftec-et órákat játszottam vele gond nélkül és jelenleg is szolgál a táp. Igaz már nem nálam (mert az előző gépemet egyben eladtam) De a jelenlegi gépembe is ilyet vettem. Egy baja van hogy hajlamos zajongni ,ha nagyon elkezdi valami az áramot kérni, a magas fordulatú venti miatt.) Szóval legyen egy jó táp a gépedben és nyugodt lehetsz.(#10341) Zoo123:: Dx11, win7
(#10366) CooLM@$TeR: Nálam EZT (katt a képre ott vannak a hőfokok is) tudja a Toxic feszemelés nélkül. De Vapor-X-el nincs tapasztalatom. (mondjuk lehet hogy válogatott chipeket használnak a Toxic-hoz a Vapor-hoz meg nem persze ez csak egy feltevés, de valami alapján biztos eldöntik meik megy Toxic-nak melyik Vapor-X-nek.)
De mindkettő jó s jelenleg nincs szükség arra hogy komolyan tuningolja a delikvens mindenhova elég alapórajelen is. Nálam is csak a kíváncsiság a hajtóerő hogy mennyi a vége (de feszt nem emelnék annál jobban féltem
) Szerintem simán hozza a Vapor-X a Toxic órajelét és annál jóval magasabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Szerintem simán hozza a Vapor-X a Toxic órajelét és annál jóval magasabbat is.