Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MZsoltee #19712 üzenetére
az összes 5850 XTREME kari 1.09375.v ot kap gyárilag!
Sajnos igen ilyen nagy a szórás a GPU-k között, alapfeszen enyém se ment csak 780.at STABILAN!TUNINGOT tesztelni Crysis2 -vel érdemes! mert FurMark al nekem is ment 850.et is alapfeszen! crysis2 vel meg már 800.on is kifagyott a menűbe lépve!
Amúgy a fenti 950/1250.es teszteimnél 1,25.v ot kapott a GPU!
-
dangerzone
addikt
válasz
MZsoltee #19624 üzenetére
CoP bench-csel mértem, meg Crysis 2-vel és CoD 2-vel játszottam.
CoP benchben ,már alapon jobb volt az 5830 a 4890-nél, de csak minimálisan. ~2-3%-kal.
Húzva viszont (950/4600)-on már átlagban volt vagy 18% különbség.Crysis 2-nél is alapon nagyjából egyformának tűntek. Húzva meg nagyobb fps számokat produkált.
Cod2-nél alapon kikap, de húzva jobb. ( Max beállítások mellett néztem 1650*1080-ban)
Szóval nagyjából azt lehet mondani, hogy összességében azonos órajeleken azért egyformán teljesítenek. De a 4890-enem 900/4400-ig volt játékok alatt stabil, ez meg 970/4800 körül az. De 950/4600-ra állítottam az ATT-t. Azért nem akarok vele a határon lenni. Így tuti biztos
5-6% plusz van így az 5830 javára. Nem sok az. De azonos áron + 1 év garival jó választás volt.
Na meg mégiscsak az a tudat, hogy itt vagyok én is az 5850/70-es topikban. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
MZsoltee #17765 üzenetére
Nah, pont ilyenem van. Annyira csábító már hogy 46ezreké újonnan kapni 5850 est, másrészt kicsit elszomorító mikor nyárvégén 80 é vettem...
Már el se adom, annál többet ér nekem.5850 CrossfireX nagyon csábító, de sokan mesélik hogy jobb lenne váltani 6950 - 6970re inkább...
Bár szerintem egyik kártya se dolgozna úgy mint két darab 5850 es, csak igaz, ott az 1 gpu 100% ban teljesít.
CrossFireX-ben meg egyszer van CF, egyszer nincs CF.
Valahogy kicsit megrázott ez a Heaven Benchmark hogy ennyire elvérzik a kártyám...
Haverral kipróbáltuk azt is, GTX 480 vs 5850 OC (850/4800), de inkább nem mondok eredményeket! -
CptMisi
őstag
válasz
MZsoltee #11196 üzenetére
ok, én is így voltam vele, de itt "pró"hardveren írták, hogy a kingmax sz@r, nézzem meg a QVL-t azok közül valami márkásat vegyek és ennyi...megnéztem, megvettem, és szopok vele
kingmaxra akartam már váltani, de nem ment, majd most, miután most megint azt írták, hogy memhiba...a legjobb az lenne, ha tudnám garanciáztatni őket, és épp ilyen nem lenne készleten, de Kingmax igen...
kasa85: engem a család még nem fenyeget, ahhoz meglehetősen fiatal vagyok, de rakás ismerősöm kocsmatöltelék, arról sztorizgatnak, hogy mennyire összehányták magukat, egyik bulin részegen majdnem megkéselt valakit stb...köszönöm, akkor inkább nevezzenek kockának
annyira nem izgat...sok partifésznek az a buli, hogy leisszák magukat, meg beszívnak, én is szoktam bulizni, de én jól tudom magam érezni anélkül is, hogy 20ezreket elinnék
-
Komplikato
veterán
válasz
MZsoltee #1638 üzenetére
Az Index "tesztjét" hagyjuk. Meg úgy általában bármelyik IT cikküket ...
Gondolom egy "átlag" PH teszt lefuttatása pár napban mérhető, az eredményeket táblázatokba kell pakolni, írni kell hozzá egy jó pár oldalas cikket, stb. Meg az is kérdés mikor kapják/kapták kézhez. Hétvége szvsz esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest