- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
xCondemnedx
csendes tag
AMD FX x8
8GB RAM
MSI 970A-43
AMD R7 265
630W tápÖszeraktam a Gépet eleinte egy 550 Wattos tápom volt valami gagyi ami kb 10 percet működött majd vettem ezt a 630 at Addig a gépemet egy gyenge táppal meg egy gyenge Nvidia VGA val működtettem. miután meg lett a Táp bele raktam az R7 et nem adott képet meg semmit haverom VGA ját beletettük Hd 7850 el minden jól ment majd utánna az R7 is adott képet.... Bár csak 1600x1200 as Felbontást tudtam beállitani holott 1920x1080 at birja a monitorom... egy ideig működött szépen igy is majd hibaüzenetekkel kifagyott a Windows olyan hogy DPC_WACHDogs_VIOLATIOn pontosan nem tudom majd a Játékok kezdtek lefagyni a hang beakadt.... kb 4 hónapig működött igy és egyszer csak megállt a Gép... o.O. azóta sem tudom elinditani ha bele Rakom az R7 265 öt.. Vajon meg hibásodhatott mikor az 550 es Tápom megadta magát ? mert látszólag semmi baja nincs. Valami ötlet?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- Robotporszívók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest