- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
swill
csendes tag
Nekem TB 1,2GHz-es ASUS K7A266-ban Coolink 111 terhelés nélkül zárt házban 65C, terheléssel 73C-ra megy föl, de stabil marad. Nyitott házzal ezek az értékek 3-4 fokkal alacsonyabbak. Tehát azok akik hasonló konfiggal, más alaplapban 3x vagy 4xC-t mérnek csal a hőmérőjük (meg az enyém is), mert mitől lennének 10-15-20C-os különbségek máskülönben? Gondolom mindenkinek a szobában olyan 20-24 fok van, tehát hasonló hűtőt és procit, valamint nyitott házat és szabad levegő áramlást feltételezve a szobák eltérő hőmérséklete is max 3-4 fokot indokol. Tehát a fennmaradó különbség az alaplapok különbségéből, a hőmérők, illetve azok különbőző elheyezéséből ered. Arról hogy mennyit csal a hőmérő, viszonylag pontosan (+-2-3 fok) és egyszerűen meg lehet bizonyosodni. Bekapcsoláskor ugye a CPU szobahőmérsékletű. Ha bekapcsolod a gépet rögtön belépsz a BIOS setup-ba, és megnézed a hőmérsékletet amit mutat. Namármost ennek kb szobahőmérséklet plusz 2-3 foknak kell lennie, hiszen a bekapcsolás és a b. supba való belépés között 10-15 mp telik el ami idő alatt kb ennyit malegszik a prockó. Ha a 20 fokos szobában bekapcsolás után 15C-t mutat a hőmérő, akkor ott lefele csal, méghozzá olyan 6-8C-t. Ha 32 fokot mutat, akkor felfele csal olyan 9-10 fokot.
Más:
Az én procim szorzó lock-os. Valahonnan hallottam hogy grafitozással ki lehet játszani. Hogyan? Link is jöhet.
Megint más:
Az én lapom (Asus K7A266) spec. szerint támogatja az XP-t, de a core feszültséget csak 1.75V és 1.85V között lehet állítani. Amennyire én tudom, az XP-k alacsonyabb feszültséggel mennek. Akkor most hogy van ez?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest