Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyax
aktív tag
200-on csak 1.8V vcore-vel (AIDA-ban 1.84V) volt hajlandó teljesen stabilan működni. A hőmérséklettel még így sem volt probléma, mert max. terhelésnél 49 fokos volt a proci, de állítólag 1.8V fölött már nem egészséges a procinak ezért egy csöppet visszavettem. Ez a -34 Mhz (2166Mhz) nem vehető észre. És így max. terhelésnél csak 45-46fokos a proci, ami nyáron sem lesz több 50-nél és ez megnyugtató

-
petyax
aktív tag
Szerintem 1.8V-nál nagyobb fesz-t ne nagyon adj neki. Nem csak a hőmérséklet a gond állítólag, hanem valami csíkszélesség, átütés probléma is felléphet

Szerintem nézd meg, hogy 1.8V-on, hogy stabil a rendszer.
Rakjál fel egy Prime95 progit, melyben futtasd a Torture Testet és ha nem fagy le a gép ill. nem ír ki hibát, akkor stabil. (ha fél óráig nem hibázik, akkor stabilnak mondható, nem hinném, hogy lesz vele problémád).
Ha hibázik vegyél vissza kicsit az FSB-ből.
Nekem 196-os FSB-vel (ramok szinkronban) 1.75V core fesz (AIDA-ban: 1.79V) teljesen stabil. Így is használom. Memóriaidőzítések: 2T,3,3,5. (Egy Hynix és egy Samsung RAM). Az időzítésekhez először még ne nyúlj, hagyd optimálisan.
Jó próbálgatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahol olvastam, hogy jobb 2T-n (addig 3T-n ment), átraktam és minden OK. Tesztprogiban is 2T... Memtest86 is hibátlan..