Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Sensut
őstag
Megaherc, gigaherc- ezek lassan már csak a régészeknek jelentenek valamit. Nem is tudom minek aprózzák a gyártók ennyire a dolgokat: 2200+ vagy 2400+? Mit jelent az a 200 MHz a 2 GHz mellett? Valamikor régen ha lecseréltem egy 133-ast 200-asra, tapasztaltam is valami sebességet a pénzemért, na de ma még 1GHz-nyi plusz se jelent annyit. :(((
Szerintem ez az egész technologia kifútóban van és a gyártók már azt se tudják mivel tarthatják fent hagyományos versengésüket. Mi a fenének kell 4 GHz, míg létezik egy kib...szott játék is a piacon, mely képes nem futni rajta. Processzor ide vagy oda, ma már egész más alkatrészek befolásolják egy gép teljesítményét (pld. egy jó videokártya). Nemrégiben cseréltem ki az 1400+ -omat 2400+-ra, de mondhatom, szinte hiába. Bár fektettem volna egy profi videokártyába :((
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jófogás tapasztalatok
- Óra topik
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest