Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Egyelőre ebbe még nem mélyedtem bele. Itt a 9000-es széria küszöbén 7000-est már biztos, hogy nem fogok venni. Megvárom a 9800x3d-t. Aztán majd eldöntöm, van e értelme lecserélni a mostani 5950x-et. Illetve, hogy mire fog rákényszeríteni az alaplap is. Eslősorban a lap fogja eldönteni, hogy kell e csere vagy sem.
Ezért is figyelek oda mostanában egy kicsit jobban és olvasok több cikket. De ott még nem tartok, hogy utánajárjak dolgoknak, mint pl. itt is, hogy mi az a AMD Expo profil, amit a cikkíró lusta volt már kifejteni. Biztos valahol már egyszer leírta valaki, amit én épp nem olvastam.Olvastam egy olyat is, hogy érdemes odafigyelni a proci egy bizonyos paraméterére, ami, ha párban van a memória bizonyos paraméterével, akkor az dobhat még egyet a sebességen. Majd ennek is utána kell járnom, ha eljön az ideje.
-
JulianSinulf
őstag
Nem igazán értem, hogy ez mitől AMD platformhoz tervezett.
Nem látom, hogy a címnek és a leírt infóknak közük lenne egymáshoz.
Ez így eléggé klikkelésvadász. Főleg, hogy csak azért klikkeltem rá, hogy megtudjam, miért is jó ez az AMD platformnak, de erre nem kaptam választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest