Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
Andre1234 #1176 üzenetére
Csak megerositeni tudom amit leirtal. En sem vartam masra. A teljesitmeny novekedest hozta. A fogyasztas csokkenes megvan, a hab a tortan pedig hogy lehet huzni renedesen a procit. Az arra sajna ahogy emlitetted meg nem a legjobb de lesz ez meg olcsobb is.
Ahogy olvasgattam en is a sok hsz-t hazaerve, aszem en 8xx chipsetes lapot megvarom es megveszem a procival egyetemben. Ha muxik a hybrid felallas a vganal a mostanival, akkor csak nyerek az egeszen. Vegre lesz egy olyan gepem ami relative nem sokat fogyaszt a mostanihoz kepest es sokkal tobbet nyujt akar funkciokban is.Azert kivancsi vagyok majd a kistesokra hogy tuningban mit tudnak(htt).
Masik hogy amit Tomboy1986 irta a cnq-rol hogy nincs az a nagy teljesitmeny vissza eses mint a regieknel meg kulon gratisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest