- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
válasz
varmi2 #21697 üzenetére
Na igen, neked támogatja, úgy még talán megéri, viszont az én őskori AM2+ alaplapom sajna nem, így ha FX-re ruházok be, akkor alaplap is kell, ezért mondtam, hogy ugyanott lennék.
lee56: Nem igazán értem miért gondolod így. Szerintem egy mostani kártyának is sokat segít a PCI-E 3.0, hiszen nem kell 600 pontot végigjárnia az adatnak, míg a processzorhoz jut, hanem közvetlen a kapcsolat. Lehet hogy "csak" pár wattal fogyaszt kevesebbet, és lehet hogy "csak" kicsivel jobb a VGA teljesítmény a PCI 3.0-val, de ha egy árban van a kettő, akkor természetes, hogy a "csak" kicsit jobbat veszem, mert az még is jobb. (Természetesen mivel nekem AM2+ a lapom, így bármit veszek, lapot kell cserélnem) Az, hogy melyik cégnél mi marad, az engem nem foglalkoztat, nekem csak az számít, hogy én minél jobb terméket kapjak.
Meg a másik, ami eléggé visszataszító lesz (ha tényleg lehet hinni a híreknek), az az élettartam, mieszerint: "Az új FX szériás processzorok élettartama minimum másfél év lesz". Tehát ha 1,5-2 évnél többet bír, akkor örülhetsz.. Én az X2-es Athlonom több mint 4 évig nyúztam és még most is tökéletesen működik az új tulajnál, úgyhogy szerintem az a 2 év elég kritikán aluli élettartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest