Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecy
tag
Hali!
Vennék csak az a baj hogy lapot meg mostanábban biztos nem tudok cserélni.
Az enyémben meg még nem lehet aktiválni a letiltott magokatGondolkottam hogy eladom a lapot procit meg ramot és lecserélem egy olyanra amivel lehetne aktiválni de sajna vevő nem akad. (ahozz akkor egy kicst többet is kéne potolni. meg most csak a proci árra van meg)
-
Fecy
tag
Sziaztok!
Még egy kérdés és többet nem kérdezek (remélem).
Phenom II x2 550be v. 555be és egy Athlon II x4 630 közt teljesitményben mekkora a külömbség Pl. %-ban és melyik javára? Mert árban kb. egy lenne.
Igaz azt olvastam itt a ph. hogy a játékoknál a L3 cache hiánya visszadobja a proci teljesítményét, és igy nem sokat ér hogy 4 magos. (lehet hogy meg is válaszoltam a kérdésemet)
-
Fecy
tag
Végig olvastam a topicot mielött megvettem a lapot! Több mint egy éve megvan csak most procit akarok cserélni és lehetöség lenne tuningra is, és azért kérdeztem! A mostani procival nagyon nem lehetett. Egy kicsit huztam (progival) azt már fagyott is, azt nem is foglakoztam vele.
-
Fecy
tag
válasz
Hurkaleves #5678 üzenetére
Köszönöm a segítséget (mindenkinek)!
-
Fecy
tag
válasz
Hurkaleves #5675 üzenetére
Már probáltam (leszedtem a proba verziot) ! Tetszik nagyon csak nehezen akarok átállni!
Most tutin müködik a rendszer és sajnálom megbolygatni!
Amugy a win7-nél is a 64-bites kell ahoz hogy lássa a 4gigát vagy elég a 32-bites? -
Fecy
tag
Látom neked is olyan lapod van mint nekem.
Meg látom hogy nállad is a cpuid tempin1-ben 92 fokot mutat. Mert nállam is ennyit mutat.
Most ez létezik hogy annyi vagy csak rossz az érzékelő? Mert bármelyik alkatrészt tapogatom az alaplapon egyik se forró föleg nem 92 fok! Meg biosban sem mutat semmi ilyet.Pisztoly: Az a baj hogy még csak 32bit-s xp-t használok az meg ugyse látja a 4gigát.
-
Fecy
tag
Jó estét!
Lenne egy (két) kérdésem !
Van egy gigabyte GA-MA780G-DS3H alaplapom benne egy Athlon 64 x2 6000+ procim,
ha ezt a procit lecserélem egy ilyen Phenom II 550be-re mekkora lenne a változás teljesítményben? Észrevenném pl. játék alatt? Vagy ez az alaplap már kevés lenne hozzá?
Nem lenne tuning, ugyse értek hozzáElöre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest