Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ndave92
aktív tag
Objektíven nézve, attól függetlenül, h piros, zöld vagy kék táborhoz húz vkinek a szíve, szerintem egyetérthetünk abban, h teljesen korrekt generációs ugrást produkált most az AMD az RDNA 4-gyel.
A 7900 XTX papíron szinte mindenben 50%-kal "több" a 9070 XT-nél, de az architekturális módosításoknak révén mégis közel azonos raszterizációs teljesítményt hoz, RT-ben (meg AI-ban is) úgy néz ki, h kicsit erősebb nála. -
zsirfecske
addikt
ezeket honnan tudod, netről?
powercolor reaper érdekelne de ahhoz még nincs teardown-os review vagy videó sajna, és hiába van a kezemben, szétszedni nem tudom. benézni meg nem lehet annyira, mert nem a szélén kezdődnek a ram modulok hanem kb középtájt érnek véget a high res pcb képek alapján, tehát kb 4-5 cm mélyen.
-
ndave92
aktív tag
Az ehhez hasonló hozzászólások miatt kezdtem el anno olvasgatni a fórumokat (amikből lehet tanulni, tájékozódni és hiteles forrásokra hivatkozik, forrásmegjelöléssel, stb.), de mára már úgy kell kimorzsázni a sok hasztalan "zaj" és hasraütésszerű vélemény közül az érdemi, valós információkat... nekem legalábbis nagyon hiányoznak manapság az ilyen kommentek.
Köszi szépen! -
canadaa
tag
Én nem nagyon értem ez hogyan lehetséges. Nem volt túl nagy változás a 7xxx -hez képest memória téren, nem?
Nemrég kínlódtam a 7900 XT-mmel és mikor túl vékony padokat raktam a memóriára (épp csak hozzáért), akkor volt terhelés alatt 80 és lassan felkúszott a 90-be.
Rendes padokkal terhelés alatt 70 pár foknál nem is megy feljebb. -
zsirfecske
addikt
valaki nem tudja véletlen, hogy minden modellen át van -e vezetve a vram hátuljának hője a backplate-re? mert ha igen, egy alu borda a hátlapra meg fogja ezt oldani, én ma fogom kipróbálni sima reaper 9070-en. a teszt alatti fórumban már írtam erről pár hsz-t. amúgy ott nagyobb a mozgás, gyertek oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest