- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz eszakas #3025 üzenetére
Lehet segít a nagyobb méret, ha nem akkor is marad "hely" a későbbiekben, megnézem a tápkínálatot. Az előbb 530-as tüskét csinált 3D Markban (ha hihetők ezek az adatok a hwinfóban), illetve 480-500-at fogyaszt a konnektor is, pl. Inteles procival eléggé határon lenne a 750W-es táp.
Ha így is megmarad a CW, akkor marad az állítgatás, vsync on sokat segít ezen, fix órajel is, meg persze a fejhallgató.
Ez egy elég jó írás a CW-k "lélektanáról".
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
mmdms
addikt
válasz eszakas #2873 üzenetére
Megugrik a gpu hotspot homerseklete, illetve a gpu es gpu hotspot kozti homersekletkulonbseg egyre nagyobb lesz.
Az aio beszerelese utan nekem is megugrott most, addig addig allitgattam a hutest sikerult levinni ujra 67 illetve hs 82 fokra. Ez igy korrekt?
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #2338 üzenetére
Az már viszont igaz. Bár a WoT-nak nálam már annyi fél éve...
Kíváncsi leszek, vajon mit mutat a sima RX 7600 és ha jön, mire lesz képes az XT.
A lényeg, ne kajáljon annyit. Anno a GTX 680-at is lecseréltem szívbaj nélkül GTX 960-ra.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #2336 üzenetére
Emennyiben nem lesz melegebb a jelenlegi RTX 3060 Ti-mnél, akkor már bőven elégedett leszek. Persze, azért megvárom, zöld vonalon is mit mutatnak be a hónap második felében. Hiába tetszik viszont az RTX 4070, ha bőven 250k feletti az árcédulája. Bízom benne, hogy az RX 7600 - vagy a zöld megfelelője - hozza majd az elvárásaim.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
M.T.
senior tag
válasz eszakas #2301 üzenetére
Az hogy a VGA 100% on van neked miért gond?
A probléma akkor keletkezik ha ehhez a 100% hoz mondjuk 30 fps tartozik.
Nekem referencia 7900xtx -em van és 60fps lock -al játszottam a game et végig ultra beállításokkal. Amúgy lehet találni optimalizációs videót a game -hez ha beállítod szinte észrevehetetlen különbséggel kapsz több fpst( vagy alacsonyabb terhelést a gépre).[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
válasz eszakas #2228 üzenetére
Online lehet, e-mailben vagy alza.hu -n a fiókodban kell lennie a kódnak ( [link] ). Aztán le kell tölteni egy AMD appot, ami megnézi a HW-ed és utána kapod meg a kódot, amit be lehet aktiválni Steam-en.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
sNk77
aktív tag
Lehet kuszán írkáltam. Tehát az Adrenalin szoftvert nem látta a windows. Semmilyen formában, majd újraraktam és látta, meg is lehet nyitni. Az integráltat írja is, hogy mennyire van használatban stb.
A kártyát viszont továbbra sem látja semmi, sem a windows, egyik progi sem, biosban sincs. Azon kívül, hogy világít meg melegszik nem csinál semmit. A ventillátorai nem tudom, hogy pörögnek-e amikor bekapcsolom a gépet azt majd még megnézem este. Viszont alapból nem pörögnek ha nincs terhelés alatt.
Továbbá megnéztem a biztonság kedvéért mind2 pcie kábellel a 1060-at, hogy mindkettővel jó-e és igen. Szóval ott sem keresendő a hiba.
nádpálca
-
sNk77
aktív tag
-
hadogabi1
senior tag
Azért reméljük nem lesz rá szükség de köszi
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest