Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArmanD.

őstag

válasz G33Z@ #6596 üzenetére

Nem küldtelek el a picsába kérdezted mennyi a tuti én leírtam erre te próbálkozol mással vagy leírjam neked háromszor még? :DDD

Gyári vízhűtésem van rajt de ha egy kcisit is komolyabb hűtésed van a gyárinál akkor nem lesz gond. Házad is lehet szellős az mindennek jót tesz.

Én is próbálkoztam kisebb feszeken de amikor feleségem felhívott párszor a melóhelyen hogy miért fagy a gép pedig előző este 3 órát terráztam vele. Aztán 1,525-ön semmi gondom nem volt eddig. 118-as FSB 30-as szorzóval ramok 2200-on 9-9-9-27 1T, AHCI off!! szépen megy a masina 3540-en :K Maradj a gyári szorzónál akkor szépen visszaveszi a proci sebességet és nem fűt nem zabál csak ha kell. Mondjuk jobb lapod van mint nekem lehet AHCI-t ki sem kell kapcsolnod, nekem mindenesetre instabillá teszi a gépet sőt az elején fagy de minimális nélküle a különbség az SSD- vel :B

• Silentfrog

veterán

válasz G33Z@ #6596 üzenetére

Nem írtak ,hülyeséget ,viszont ha stabil 1.5 volton akkor elkezdheted csökkenteni a feszültséget amíg stabíl marad.Ez egy türelem játék.
    Ha nem játszok akkor én 1 volton hajtom a 3870K-t 2.2 ghz mellett.
    Így max terhelés mellett /prime95/ 65watt az össz fogysaztásom amit a konnektoros mér.
    Neked kell kitapasztalni mit tud a APU-d.

Én így kezdeném.

1.5 volt 3500 MHz
    Ha igy stabíl akkor kezded vissza veszegetni töle a feszültséget fokozatosan.
    Hogy miért?

Mivel 1.5 volton eléggé melegszik és sokat fogyaszt terhelve/ 200 wattot mértem/

Mint mondotteam nekem alap feszen is stabil 3.5 ghz-en íigy 120watt az össz fogyasztás.

Kísérletezni kell. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák