- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Google Chromecast topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Nem küldtelek el a picsába kérdezted mennyi a tuti én leírtam erre te próbálkozol mással vagy leírjam neked háromszor még?
Gyári vízhűtésem van rajt de ha egy kcisit is komolyabb hűtésed van a gyárinál akkor nem lesz gond. Házad is lehet szellős az mindennek jót tesz.
Én is próbálkoztam kisebb feszeken de amikor feleségem felhívott párszor a melóhelyen hogy miért fagy a gép pedig előző este 3 órát terráztam vele. Aztán 1,525-ön semmi gondom nem volt eddig. 118-as FSB 30-as szorzóval ramok 2200-on 9-9-9-27 1T, AHCI off!! szépen megy a masina 3540-en
Maradj a gyári szorzónál akkor szépen visszaveszi a proci sebességet és nem fűt nem zabál csak ha kell. Mondjuk jobb lapod van mint nekem lehet AHCI-t ki sem kell kapcsolnod, nekem mindenesetre instabillá teszi a gépet sőt az elején fagy de minimális nélküle a különbség az SSD- vel
-
Silentfrog
veterán
Nem írtak ,hülyeséget ,viszont ha stabil 1.5 volton akkor elkezdheted csökkenteni a feszültséget amíg stabíl marad.Ez egy türelem játék.
Ha nem játszok akkor én 1 volton hajtom a 3870K-t 2.2 ghz mellett.
Így max terhelés mellett /prime95/ 65watt az össz fogysaztásom amit a konnektoros mér.
Neked kell kitapasztalni mit tud a APU-d.Én így kezdeném.
1.5 volt 3500 MHz
Ha igy stabíl akkor kezded vissza veszegetni töle a feszültséget fokozatosan.
Hogy miért?Mivel 1.5 volton eléggé melegszik és sokat fogyaszt terhelve/ 200 wattot mértem/
Mint mondotteam nekem alap feszen is stabil 3.5 ghz-en íigy 120watt az össz fogyasztás.
Kísérletezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest