Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ne rakjad fel csak ha nagyon bizonytalan a kezed! Egyszer énis kipróbáltam a proci 4-5 fokkal melegebb volt és amikor levettem akkor a kis rézlemez alján páracseppek voltak :) . Szóval rárakod a procira a hűtőt rátehénkedsz jó erősen, hogy ne tudjon billegni amikor a pöcköket beakasztod és annyi. Ha nem billen meg a hűtő akkor nem tudja lesarkazni a prockót. :)
-
robekri
addikt
Szerintem is tök fölösleges ez a basz! Elég vaddisznónak kell lenni ahhoz, hogy lesarkazzuk a procit, pedig már nekem is volt spire hűtőm, amit ugye csavargázó segítségével lehet felrakni!
Üdv.:Robe -
Obi-1
őstag
Szerintem pedig:
- ha ritkán szerelsz föl hűtőt, és parázol, akkor használj lesarkazásvédőt, hogy kevésbé remegjen a kezed;
- ha T-Bredre valót veszel, akkor fel is tudod rakni rendesen (különben SMD-k útban vannak);
- a hűtő alján ellenőrizd felrakásnál, hogy nyomot hagy-e a pasztában a CPU-mag;
- és mehet.
Hőmérsékletet nem befolyásolja. Ezek tévhitek. -
twollah
nagyúr
Aki olyan vadalul tud felrakni egy hutot, hogy ugyan azzal a lendulettel lesarkazza a CPUt az megerdemli a sorsat.
-
-
Balage77
csendes tag
Nekem is csak negativ tapasztalataim vannak vele, hőfok tutira emelkedni fog valamelyest. Ráadásul a tbred/barton magoknál tényleg vastagabb kicsit, úgyhogy itt még rosszabb a helyzet...
-
dr. rozmark
tag
Szerintem tök felesleges! Egy procit lesarkazni... Hát ahhoz nagyon barbárnak kell lenni... Hűtésnél tuti hátrány. Amikor piacra került, tudtommal a Palomino maghoz tervezték, a Tbredek hangyányival laposabbak, így távolabb lesz a proci a coolertől, rosszabb a hőátadás, ezt pedig a vastagon felkent paszta sem hozza helyre. De a miértekről, hogyanokról volt már topic valahol...
-
GigabyteFan
aktív tag
szerintem nem nő tőle a proci hőmérséklete ... sokat raktunk fel ..
és megvéded a procid életéd .... -
beno
csendes tag
Bele ne rakd magasabb lesz a proci hőmérséklete legalábbis nálam nagyoon nem vált be.
-
Phobos
aktív tag
Ok, hogy véd a lesarkazás ellen, de számít valamit a hőfoknál?
Aktív témák
Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest