- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ne rakjad fel csak ha nagyon bizonytalan a kezed! Egyszer énis kipróbáltam a proci 4-5 fokkal melegebb volt és amikor levettem akkor a kis rézlemez alján páracseppek voltak :) . Szóval rárakod a procira a hűtőt rátehénkedsz jó erősen, hogy ne tudjon billegni amikor a pöcköket beakasztod és annyi. Ha nem billen meg a hűtő akkor nem tudja lesarkazni a prockót. :)
-
robekri
addikt
Szerintem is tök fölösleges ez a basz! Elég vaddisznónak kell lenni ahhoz, hogy lesarkazzuk a procit, pedig már nekem is volt spire hűtőm, amit ugye csavargázó segítségével lehet felrakni!
Üdv.:Robe -
Obi-1
őstag
Szerintem pedig:
- ha ritkán szerelsz föl hűtőt, és parázol, akkor használj lesarkazásvédőt, hogy kevésbé remegjen a kezed;
- ha T-Bredre valót veszel, akkor fel is tudod rakni rendesen (különben SMD-k útban vannak);
- a hűtő alján ellenőrizd felrakásnál, hogy nyomot hagy-e a pasztában a CPU-mag;
- és mehet.
Hőmérsékletet nem befolyásolja. Ezek tévhitek. -
twollah
nagyúr
Aki olyan vadalul tud felrakni egy hutot, hogy ugyan azzal a lendulettel lesarkazza a CPUt az megerdemli a sorsat.
-
-
Balage77
csendes tag
Nekem is csak negativ tapasztalataim vannak vele, hőfok tutira emelkedni fog valamelyest. Ráadásul a tbred/barton magoknál tényleg vastagabb kicsit, úgyhogy itt még rosszabb a helyzet...
-
dr. rozmark
tag
Szerintem tök felesleges! Egy procit lesarkazni... Hát ahhoz nagyon barbárnak kell lenni... Hűtésnél tuti hátrány. Amikor piacra került, tudtommal a Palomino maghoz tervezték, a Tbredek hangyányival laposabbak, így távolabb lesz a proci a coolertől, rosszabb a hőátadás, ezt pedig a vastagon felkent paszta sem hozza helyre. De a miértekről, hogyanokról volt már topic valahol...
-
GigabyteFan
aktív tag
szerintem nem nő tőle a proci hőmérséklete ... sokat raktunk fel ..
és megvéded a procid életéd .... -
beno
csendes tag
Bele ne rakd magasabb lesz a proci hőmérséklete legalábbis nálam nagyoon nem vált be.
-
Phobos
aktív tag
Ok, hogy véd a lesarkazás ellen, de számít valamit a hőfoknál?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest