Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
Marha jól néznek ki a lapban, és a fotó is jó lett! A megjegyezhetetlen nevű fp-in9 sli.. a lapnak van topikja is egyébként, én 2008-ban lettem boldog tulajdonosa egy ilyen deszkának.

-
3shae
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Eszement konfigurációkat lehet összehozni velük az már biztos
Nekem egy 4CoreDual-VSTA van, C2D E6300 volt benne, amit gyorsan kivettem belőle, és egy q6600-át tettem bele.
Az ASRock oldalán ezt írja: When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5%VGA-ból egy Asus 7950GT 512MB memóriák pedig 2x1GB 800-as modulok, de most találtam Geil 2x1GB ramot, majd azok kerülnek bele.
-
3shae
senior tag
Boldog Új Évet minden fórumtársnak!
-
3shae
senior tag
válasz
ata99
üzenetére
[ASRock BFB] gondolom én
-
3shae
senior tag
emlékeztek erre a cikkre, fórumtémára??
Hihetetlen ennyi év távlatából nézve. Emlékszem, akkor úgy gondoltam, igen, nagyon tetszenek, de mit lehet kezdeni velük, mintsem eladni, és a bevét összegét az új számítógépre locsolni.
meg különben is, micsoda hülye perverzió ez? az alkatrész bekerül egy bézs házba (jobb esetben egy feketébe, mert az kezdett menő lenni akkor) így hát ki látja?? -
3shae
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jah.. az első oldal amit megnyitok telepítés után

-
3shae
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ja az egy marha érdekes konstrukció, mondjuk egy Core2 Q6600 egy agp-s Radeonnal mondjuk

125158KROK640 nem volt rossz, de ami váltotta azt méginkább szerettem;
Abit FP-IN9 SLI egy Core 2 E6400 társaságában, na azt nagyon szerettem. Ez 2008 márciusában volt, majd 2011 szeptemberben került bele egy Q6600!
-
3shae
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
2005-ben volt ilyen lapom, egy P4 630-cal, és 9800pro vga-val, amit váltott egy x800gto 2-es zsuga. Na az gyönyörűen vitte a F.E.A.R.-t
Az alaplapnak topikja is volt emlékem szerint. -
3shae
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Az furi, mert a sima pillanatragacs, az nem oldószeres, és igazából rá is van írva a legtöbbre, hogy csak bizonyos műanyagokat ragaszt. Van kifejezetten műanyagra tervezett pillanatragasztó is, hozzáteszem jó drágán. Lehet veszek egyet, aztán megosztom veletek mire jutottam vele.

Ezt tuti nem cianoakrilát!
Revell Contacta:
"Műanyag hegesztési hatás: A ragasztó speciális összetétele feloldja a műanyagot és szilárdan összekapcsolja az alkatrészeket, ami nagyon stabil és tartós kapcsolatot garantál"
-
3shae
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Én tegnap véglegesítettem a félretró gépemet (1150 csúcs) Nagyon szeretem, és bitang mód tetszik. Kikerült az MSI lap, és vga belőle, csak Gigabyte motyók vannak a gépben.
Úgymint;
Z97X - SLI
970 Windforce 4GB
P450B
Corsair ramok 2x8GB
i7 4790K
Corsair háziko
Van itthon egy bontatlan Gigabyte wifi kártya, lehet belerakom még azt is. -
3shae
senior tag
-
3shae
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Hihetetlen milyen legendák születtek akkoriban, az AMD tényleg sehol nem volt

Egyik jött a másik után;D805
C2D E6300 (az árát nagyon figyelembe véve, ezért nem a 6400-at írtam)
C2 Q6600
E8400A teljesség igénye nélkül

Egyébként azt én is durvának tartottam, és némi aggodalom volt bennem, hogy alacsony órajelen jobban teljesít (sokkal sokkal sokkal) mint az egekben járatott p4 és PD
-
3shae
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Emlékszem milyen nyálcsorgatva, de örömmel olvastam itt a fórumot, a jobbnál jobb tuning eredményeket elérő fórumtársak tapasztalatait.
Én kimaradtam ebből a jóból, a P4 630-at már egy C2D E6400 váltotta 2008 őszén (a hozzá való lap már 2008 márciusában megvolt, egy Abit FPIN9 SLI )
Persze akkor meg már egy Q6600-át szerettem volna
-
3shae
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
Esetleg ez?

-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Meglátjuk, de az bizti hogy az Asrock direkt eme cpu-hoz gyártott mondjuk úgy csíra z97 lapot, mely nagyon fapad volt, mint később összeállt a kép, nem éppen egy 4790-hez készültek azok a lapok, hanem kifejezetten a 3258-akhoz
-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az nem az ASRock Z97 Anniversary Edition lap volt?
-
3shae
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Most bontottam el a retrózós, de mégis használós "csúcs" masinámat, egy 8350 volt benne. W10 ssd-ről természetesen, ok volt. Viszont volt otthon egy 4790K, MSI Z97 lappal, mondom akkor összerakom 2014 álomgépét, egy MSI gtx 970-nel.
Kíváncsi leszek hogy megy a cpu 10- de inkább 11 alatt. A 8350 w10-en teljesen ok volt, 11 alatt nem próbáltam. A 8mag vs. 4 mag +HT re leszek kíváncsi, mit nyújtanak. Illetve egészen pontosan a 4790K-ra mert mint írtad a 8320 teljesen ok w11-en is.
-
-
3shae
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Ja a SEX.. emlékszem, 2005 novemberben raktam össze gépet, és a procit sulinetre vettem.
ASRock 775 Dual 880pro
P4 630
2x512 ddr2 533
Connect 3d 9800 pro amit váltott egy x800 gto kártya. Ez volt életem legdrágább kártyája, 43.000 forint volt emlékeim szerint. Ja és az alaplapon volt agp és pci-e slot is. -
3shae
senior tag
-
3shae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Re-Volt 1999
Max Payne 2 2003
Star Wars: Episode I Racer 1999De nem is ez a lényeg
Szepséges lista, eszembe jutottak a végigjátszásos éjszakák. Mafia nem jött be neked? Számomra az első olyan játék, amiben úgymond "ott voltam" annyira magába szippantott. Mérföldkő, mint a HL2 -
3shae
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
98 relatíve sokat használtam, de képes volt akár kéthetente összefosni magát
ME-t ezért telepítettem, sokkal nem volt jobb a helyzet, de azért valamivel mégiscsak..
XP sp nélkül borzalom volt, aztán sp3-mal imádtam, és kb 2005-től 2013-ig használtam. Még i7-tel is, egy Asus p8b75v társaságában.
-
3shae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jogos!

-
3shae
senior tag
válasz
Pikari
üzenetére
Na

Elnézést kérek! Nekem egy 630-as volt, amit valójában szerettem, de a megvásárlása után a core 2 jött, én meg csak néztem hogy egyik napról a másikra elértéktelenedett az amire jó sokáig gyűjtöttem a manit.
A penya D-kből van még eltéve egy 930, illetve egy 945-ös példány emlékeim szerint.
-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igen, sajnos ott sem szerepel a 2. gpu, és az eszközkezelőben is csak egy látszik. Mindegy, egy próbát megért a dolog.

-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszönöm! Akkor elengedtem..

-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Erőt kéne vennem magamon, hogy megint nekifussak. Közben babázom is
a kettő együtt nehezen megy 
Az probléma lehet, hogy egy 2.gen pcie lapban néztem? Van itthon i7 3770-em is, az tudtommal már gen 3.
-
3shae
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igen, márkás tápokkal volt nézve. Viszont a GPU-Z ben sem látszik hogy ez dual gpu-s kártya lenne. Bírom az ilyen x aktás dolgokat, az összes tesztprogi lefutott hibátlanul, csak hát ugye az elvártnál kevesebb pontszámot adtak.
-
3shae
senior tag
Van nálam egy GTX690 fenevad. Mondom teszek vele egy próbát, sajnos a specifikációban megjelölt 600W minimum tápegységgel nem rendelkezem. 550a legnagyobb. Okozhatja ez azt, hogy az nvidia beállításoknál fel sem tűnik (nincs ilyen opció) az SLI aktiválása? Úgy tudom kártyán belül sli technológiával működik a kártya. A tesztprogramok lefutnak, de pl 3dmark11 3xxx pontot ad, és azt írja hogy GTX690 x1 nem ír két GPU-t.
-
3shae
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Tegnap egy Gainward 650TI-t kellett ráncba szednem, érdekes módon a ventilátor belelógott a bordába, és kellemetlen hangot adott - illetve enyhén szorult is ezáltal.
Rájöttem hogy a hűtés el lett távolítva, de a 4db kis gyűrű alátét nem lett visszarakva (ami elemeli a bordától a ventilátort tartó keretet) ezert belelógott a hűtőbordába. Egyébként a csavarmatrica meg fent van..
-
-
3shae
senior tag
válasz
üzenetére
Igazából annyi hogy nagyágyúnak indult, ha jól emlékszem rögtön indulásnak két gpu-s vga-val jöttek ki. Ami tényleg nagyon szép volt, de a teljesítménye.. nem is beszélve a meghajtóprogramokról, amiket összedobtak a kártya mellé. Sok játék el sem indult a kártyával.
-
3shae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
"azóta is éri a nap reggelente (asztalon van a gép), és nem láttam jelét visszasárgulásnak"
"viszont valahol olvastam, hogy nem is kell semmi trutyi, csak ki kell vinni a napra, és kifehéredik a műanyag.."
Azért van némi ellentmondás abban amit írtál, nem?
Ilyet vegyél: Kallos Illatosított Oxi Krém 12% ilyet a sarki fűszeresnél is találsz bagóért, az eredmény pedig tökéletes. -
3shae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szia!
Éppen a napokban csináltam, gyönyörű lett a megsárgult Codegen p4 ház. Jó erős napsütésben 5-6 óra tökéletes eredményt hozott

-
3shae
senior tag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Áhh az én tapasztalatom az, hogy nem fog elmenni, nagyon pang a piac. Ahogy envagyok fórumtárs is írta, nem egy álomalkatrészekből összerakott félkonfig. Tudom, mert hasonlót hirdetek, sokkal jobb paraméterekkel rendelkezőt, de még -horgásznyelven szólva- egy "mozdítás" sem volt rá

-
3shae
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest