Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen monitort vegyek?
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
Nincs rajta az abran. A pinek tavolsaga a PCI-al egyezik de, az osztastol nezve 2x25 es 2x50 pin van. Amiga 1200-hoz valo elcsatlakozo. Talaltam nemeteknel egy azaz egy darabot. 20 EUR, lecsaptam ebayen Ha lenne, akkor elspajzolnek meg 1-2 darabot. Amig nem jon meg csinalom a tobbi projectet.
Mai story:
Csatlakozot reszeltem percekig tureszelovel, hogy az SD illeszto egyenesen menjen a helyere. Aztan jott a ragasztopisztoly es addig beszelt hozzam a kolyok, hogy sikerult ferden a helyere ragasztani. Nem nagyon ferde, csak annyira, hogy en lassam es idegesitsen. N mindegy, tolom tovabb a CF illeszot, mert ma meg hazi versenyt akarok ZIP vs. SD vs. 8 bit CF temakorben.
https://frescho.hu
-
juliabrilke
veterán
Képed ad, de alap win drivert használ hozzá.
Setup használatával felraktam az XP 32bit drivert és megy szépen restart után, még a beállítások is mennek Windows alatt.Nem hittem, hogy fagyás mentesen menni fog.
zoltanz: már én is arra készültem, hogy .inf fájlból hozzáadom és lesz ami lesz. Szerencsére a setup kicsi és ahogy nézem elég univerzális.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ry0K3N
senior tag
Semmit, egy másik alaplapról kimenő PS/2 port kiegészítő kártyafoglalat kéne. De a probléma ott van hogy a legutóbb összekukázott socket 7 alaplapról egy 2510-es 4 pines molexel csatlakozott az alaplapra a PS/2 port "kártya". Míg a másik régi gépben is van egy olyan kártya/foglalat csak másik csatlakozóval. Majdnem olyan mint egy 5 pines USB csak a vörös vezeték mellett nincs pin. És a 2510-es molex cucc vagy nem működik vagy nem tudom mi a baja mert a rendszer alatt nem működik egyik rádugott egér sem és a másikkal nem tudom kipróbálni. A PS/2 foglalat rajta igencsak meg lett erőszakolva ezért kéne egy másik olyan alaplapra csatlakoztatható cucc a 2510-as molexel.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
thomatox
csendes tag
Kifejezetten jól, néhány óra töltés után 2.7V -ra merült egy nap alatt. Egyébként még egy kvarcot újra kellett forrasztani, azóta vígan megy. Ezért a színkavalkád biosért már megérte. A másikkal nem volt ilyen szerencsém, elindul, de nem ismeri fel a diszkeket. Ja a meglepi a tápjával volt, sima atx táppal el se indult, csak melegedett a vezeték...azt gondoltam mocskos nagy zárlat van a lapon, erre kiderült, hogy a csatlakozó atx, de a bekötése delles mókolás. A jobb oldali a hagyományos.
-
félisten
-
Értem, de akkor szabálytalan, szakmai fórumban tiltott a hirdetés. A kezdő hsz- tól minden kapcsolódóval törölnöm kéne így. A telepítési kísérlet eredményét nyilván meg szabad osztani, de további adásvételi témákat csak - privát/localtopic/aláírás/HA.
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest