- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #94780 üzenetére
Ismerősömnek volt HP írója 1997-ben. MMX-233 ASUS TX97 gépe volt.
Az írót sűrűn gariztatta - elmondás szerint.
1db extra üres lemezért cserébe írt egy másikat. A probléma inkább az volt, hogy sokat rontott (félbeszakadt írás). 3 lemezből 1db sikerült. Új original TDK lemezeket vittem.És akkor 600Ft körül volt a lemez... Talán kétszer voltam nála írni. Messze is volt. A Win98 CD-m származott tőle meg egy 1994-1997 DOS cuccos CD (két fél rontott lemezen...) még megvannak.
Az LG íróm viszont jó volt. Celeron 300A mellett debütált. Win 98, NERO. Sosem rontott lemezt, legalábbis nem emlékszem olyan esetre. Arra figyeltem, hogy gyors és dafragmentált HDD-m legyen és írás közben mást nem futtattam. + DMA ON és az író másodlagos IDE csatornán, külön a HDD-től.
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #94780 üzenetére
sokan vettek cdirot a teljesen atlagos gepukbe, amikor bezuhant az ara (97-98?), hogy ok abbol majd meggazdagszanak. igy irt nekem az egyik haver sok cdt free
egy cdiro maradt meg bennem, ami tenyleg kurriozumnak szamitott - 94ben - egy pc haz szelessegu, az illeto vett hozza 2gs scsi vinyot is, akkoriban elkepeszto meretu volt (kornyezetemben tipikusan 120m korul jartunk, igaz 93as gepekkel). nem keveset aldozhatott ra, de valszeg nem sokan irtak meg cdt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest