- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok #94718 üzenetére
Szvsz azert nem volt ennek piaca, mert a 2000es evek elejen olyan gyorsan nottek a vinyok meretei, hogy elenyeszo meretu volt egy nagyobb vinyohoz kepest, ugyanaz jatszodott le, mint a cdirokkal - ott is 95/96ban 650mb meg egy jo meret volt, 98/99re mar semmire se eleg.
-
válasz
DVD-RAM helyett ma már használhatsz DVD+R lemezt is ugyanúgy megformázva ami akár 8GiB-os is lehet. Win7-nél régebbi rendszerek persze nem kezelik* (legfeljebb külső és instabil progival: InCD ), ha meg nem akarod hogy beteljen akkor DVD+RW (igaz ebből nem láttam 4,3GiB-nál nagyobbat).
* Ámbár olvasni még a win98 is beolvassa [link]
-
jokeph
nagyúr
válasz
A maga idejében egy anyagi csőd volt.
Amúgy zseniális cucc.
2002-ben összetettem a kezem-lábam, hogy 5e ft-ért sikerült vennem egy rossz (számomra ismert volt a hibája, a céges műszerész megcsinálta nekem 5 sörért) Matsushita CD-R SCSI írót Adaptec AHA 2140 UW PCI SCSI vezérlővel + kábelek (max x4 és nincs buffer-underrun védelem).
A PII-es gépemben hibátlanul megírtam vele még egy rahedli adat és még több audio CD-t, ami audio CD ezzel az íróval készült, az akkori CD-s cuccok mind szépen olvasták. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged