Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ha már billentyűzet nekem ez a vágyam, igazi csúcskategória. Beépített számológéppel, nem kell a gépet terhelnem hogy megnyitok egy számológépet

FK-5001
Ha lesz valami jó ajánlat lehet még pénzt is kiadok ilyenért. Akár még tizen huszon ezreket is. Ebayen sajnos ilyen 40-50eft körül vannak.
Akár hány modellt nézek nekem egy Focus gyártó egyre jobban bejön.Tud még valaki hasonló ilyen nagy csatahajó méretű billentyűzetet? Mármint ne a gombok meg az elhelyezkedés legyen nagy hanem a funkciók azaz ilyen komplett csernobilt el lehet irányítani egy helyről típusú billek érdekelnek.
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
FK 2000 plus mechanikus. Érdekes jatékélményt ad mivel ugye 8 irányba megy nem 4. (Talán joystick is építhető rá) AT-XT kapcsolós de sima At-ps/2-usb átalakítóval is használható. Igazából lefed mindent ami nekem kell. Valahogy programozható is turbo gombbal de nem tudom hogyan.
Kukából van, sajnos esc gombja nem jó, cserélni kellene vagy takarítani. Többi gombja mind jó azaz enter kicsit szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Pixel 7 pro 128/8
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun