Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz DarthSun #82256 üzenetére
Jah drivereket es 3rdparty programokat raktam fel persze, de magat a wint sose. Igaz nekem sose volt neten, de ha belottem gondja sem volt sose. A frissitesek mindig uj helyzetet teremtenek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KROK640
nagyúr
válasz DarthSun #82256 üzenetére
Azt a Midtown Madness installja feltolta 6.1-re és boldogság volt. Mást én sem frissítettem a Win98-on ...
Boldog szép idők, mikor mégnem zaklatott a rendszer folyamatosan valami frissítéssel... ami után rendszerint a legváratlanabb pillanatokban jövök rá, hogy mikor épp mi megy el (hangkártya controll panel, a kormányom forza 4 alatt, és a 3DFC támogatásom Glide Wrapperrel - mind 1-1-1 frissítés után mentek el és soha egyiket sem sikerült megjavítanom (így most nincs glideom sem már Win10 alatt, pedig Carma 2-zni meg ilyenre jó volt, hogy volt) és mindig azon aggódni : VAJON MOST MI LESZ SZARABB? Mert valami szinte mindig az lesz....
Legutóbb órák után is fellélegezve tapasztalatam, hogy semmi nem romlott el... korai volt az örömöm, a gép leállási ideje kikapcsoláskor a korábbi 3-5 másodperc helyett 3-5 perc(!) lett !! Települt a Róza mama leállási üzemmód ... és azóta ezzel is megkellett tanuljak együtt élni, hogy ilyen lassan áll leInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Synology NAS
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest