Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Igyekszem objektíven nézni. Ami a legnagyobb baja volt az a sok hulladék aranyáron. Ez színtiszta rablás volt. Ennek az volt a hozadéka, hogy olyan emberek is vettek gépet, merthogy "támogatott" akik amúgy nem tették volna, mert ilyen a magyar ember. Szakmabeliként az volt a vicces nézete, hogy ezek ugyanannyiból vehettek volna normális gépet is.
Másik téma:
Retróhoz kapcsolódik, de nem teljesen szorosan. Az egész ott kezdődik, hogy ki akartam próbálni a 3D nyomtatást. Vettem valami kínai vacak legó készletet. Aztán elkezdtem tuningolni. De amit akartam többször nem fért ki az asztalra. Egy Amiga-hoz való kiegészítő végül átbillentett és mások DIY építéseit megnézve építettem (80%-ban saját tervezés, 20-ban másoktól átvett, majd újratervezett) egy szép méretes 3D nyomtatót. A vázát 21-es rétegelt lemezből csináltam ami hogy finoman fogalmazzam elb*szott gondolat, de már így marad. Sokalltam az ALU frame árát, így most van egy atom merev fa vázam aminek a legnagyobb baja, hogy van vagy 40 kg. mindennel együtt. A tápegység egy R710-es Dell szerverből érkezett. A fűtött asztalt 24V-os kivitelből alakítottam át 12V-ra. Az összes elemet a kis nyomtatóval nyomtattam ki, de ehhez már azt is át kellett alakítani, hogy minden kiférjen. Még van bőven rajta mit fejleszteni, tervben van többek között az automatikus szintezés, a kábelezés újra bandázsolása, a tárgyhűtés és a mozgórészek fogyókúrája is. Nem lett a legszebb, de a lényeg, hogy már van a szerkezetben 100 óra üzemidő ami alatt egy TCM vezérlőt kellett csak cserélni és most azt az Amiga turbo házat nyomtatja amiért az egészet megépítettem. Szóval végülis csak retró számítógéphez tartozik ez is

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun