Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Látom, segítségre szorulsz:
"régebbi játék" != "pár éves játékcím"
"használható gép 25k-ért" - nincsen benne sem "használható" VGA, sem monitor, sem SSD (erre hívtam fel a figyelmedet, hogy ezekkel máris nem annyi a végösszeg, de sebaj).
Ezeket sikerült ugye
megérteni önmagad idegelése helyettmegemészteni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hagyjuk, hogy gondjaid vannak a definíciókkal, mint pl. "használható gép = személyi számítógép", ami nem megy, azt nem kéne erőltetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DarthSun: persze, az lesz, Macrium Reflecttel megoldom a Win 7 backupját, de az nem oldaná meg a Linuxos kérdést sajnos (nem kezeli a Linuxos fájlrendszereket).
sanchezsa: nem mindegyik felsorolt játék akkora és szerintem nem írtam olyat, hogy mindennek az SSD-re kellene települnie. Játékot én is HDD-re telepítek, de minden más, a hétköznapi használatra kellő program az SSD-re kerül.
Ami a Jmicron vezérlőt illeti, konkrétan nincs sem trim, sem garbage collection, de legalább jó pár másodperces megakadásokról lehet vele kapcsolatban olvasni a neten. Nyilván nem mindig és nem mindenkinél. De ez alapvetően egy budget SSD megoldás volt 6-7 éve is, szerintem a kínai SSD-ken kívül már sehol sem alkalmazzák.
Pentium D: a proci nem szokott 100% közelében sem járni, általában 30-50% között pörög (a HD5450 sok mindent levesz a válláról a hardveres gyorsítással). A vinyó viszont irgalmatlanul teker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini PC
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Notebook hibák
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DarthSun