Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
frescho #13181 üzenetére
Természetesen az általad említett szolgáltatások hiányoznak a 9800-ból, ezek tényleg az újabbak előnyére válnak (a PowerPlay-ről nem is szólva, meg úgy a fogyasztás általában), ellenben szót sem ejtettem olyasmiről, hogy a 9800 tudna ilyesmiket.
Az biztos, hogy teljesítményoldalról rosszul közelítettem meg a "párban van" dolgot, ugyanis az általad említett különbségek tényleg megvannak, ellenben újabb programoknál jönn(én)ek elő (amiket én tényleg nem vettem figyelembe az előbb, vagy éppen az SM2 támogatás miatt amúgy sem futnának a kártyán). Régebbi programok (~kb. az előbb az általam említett Oblivionig bezárólag) használata esetén azonban továbbra is fenntartom azt az állításomat, hogy nem rosszabb választás a 9800 a gagyibb HD 3650-eknél. Az viszont mindenképpen igaz, hogy a DDR2-es memóriával szerelt HD 3650 memória sávszélessége egyszerűen röhejes, ami elég brutális szűk keresztmetszetet képez a fejlettebb GPU-nak. Azért példálózok a gagyibb HD 3650-esekkel, mert AGP-s kiadásban ritkább a GDDR3-as memókkal szerelt változat.
Egyébként pont a 4 generációnyi visszaváltás után volt meghökkentő az, hogy az általam próbált programokban nem tapasztaltam visszaesést a teljesítményben.akosf: Akkor dupla fail ma a tudásomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest