Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
üzenetére
Az nVidia honlapjáról beszereztem a GeForce (2, 4) MX-eket támogató legutolsó ForceWare-t, majd telepítettem. Szóval nem történt semmilyen módosítás a driverekben.
A ForceWare-től eltekintve pedig semmilyen más driver nem volt szükséges a konfig működéséhez, hiszen BX csipkészlet van a deszkán, ehhez pedig szerintem még a Windows 95-ben is található gyárilag meghajtóprogram.

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
Kizárásos alapon valszeg ez lesz a magyarázat...
De gondoljuk csak végig... Lehet az Nvidiánál is gondoltak arra, hogy jó hát megírjuk az új drivert, beletoljuk az SSE utasításokat mer az jó, de hoppá! mi van ha az user erégi pé2-jét akarja újabb driverrel használni? innentől kezdve kékhalál? neeem, akkor a régi VGA kártyákhoz továbbra se' kell az SSE, de az újakhoz már igen.. Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.. azaz beépítik a driverbe az SSE-t és az új kártyáknál már ki is használja a driver, de a rlégi kártyák esetében ahol eddig sem kellett azután sem kellett. okos döntés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun