- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
ityam
üzenetére
Nekem szerencsére minden megvan, nemhogy évre, de hónapra pontosan is!
Nálunk ez úgy ment, hogy megkaptuk a gépet (eredetileg én buliztam ki, de mire a boltba értünk, hogy megvegyük már kettőnk gépe lett), és utána pénzcsap elzárva. Onnantól minden baja, fejleszteni valója stb az én gondom volt. Néha fater beleadott, de ő is csak ilyenekbe mint pl a nagyobb HDD, új billentyűzet stb, ami a munkához kellett neki. De pl VGA-t azt magamnak kellett intézni.
Ezekre általában össze diákmunkáztam/CD írtam/gépszereltem a pénzt, öcsém meg csak úgy volt.Az első gépébe viszont ő is rendesen pakolt bele, sőt a nagyobbik részét ő hozta össze. A második gépét (Athlon X4) trükkösen velem fizetette ki, a harmadik gépét részben én vettem neki, majd részben én fejlesztettem, részben ő, ez most közös tartalék gép lett, és a mostani negyedik gépét ő vette magának

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun