- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118772 üzenetére
Érdekes ezt olvasnom úgy, hogy éltem Spanyolországban (még kis gyerekként 1991-92) kicsit Máltán és egy hosszabb időt Cipruson is
Én meg pont a mediterrániumban éreztem magam piszok jól fiatalabb koromban.
És ha a bőrömet szokatom semmi baj sincs, elsőre leégek a napon, de ha megszokja nincs gond. Cipruson a végén már reggeltől estig napon voltam, meg se kapott. Mikor a Balatonon dolgoztam meg emlékszem, hogy rendesen csoki barnán jöttem haza, még november végén is barnább voltam ahol nem takart a póló, pedig már júl végén hazamentem.
Mondjuk a Ciprusiak érdekese szerzetek voltak, mert akik a tengerparton éltek, azok 10 fokban már vastag kabátban jártak, és átkozódtak, hogy eljött az új jégkorszak, és meg lehet fagyni stb. Bent a sziget közepén (cca 45 perc autózás) meg ugyanaz a 4 évszak van mint MO-n, sőt télen több hó esik, meg simán lehet síelni is a növényzet is olyan mint itt MO-n. A tengerparti övezetben meg pálmafák, novemberben is 15 fok, nyáron meg 40-45. Ha korán esik bent a hó, akkor simán meglehet csinálni azt, hogy sielés után 45-50 perccel a pálmafák tövében fürdesz a még jó tengerben.De mesélhetnék arról is, amikor Perpignan mellett PIA közelében (Franciaország) megálltunk, az út mentén szedtük a narancsot a fáról, mindenhol pálmafák, a háttérben hatalmas havas hegyek (Pireneusok), az is hatalmas élmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest