- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #46167 üzenetére
quake logora...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
RexMaximus #46167 üzenetére
Sztem jó játszani 3 vízszintesen elrendezett monitoron vagy extra szélesvásznú egy db. megjelenítőn. 3 monitor energiatakarékos, ha nem kell csak egy vagy kettő, lekapcsolod.
Én amúgy 2 monitort használok, de kettő csak néha megy (1. böngészés 2. Youtube videó klip) -
válasz
RexMaximus #46158 üzenetére
Arra gondoltam, hogy meg lehetne futtatni 3 billentyuzetbe all in one gepet egymas ellen. A500, STE és Scheider E PC. MOD play temakorben erdekes lenne a verseny.
Vagy Speccy vs C64 és 800XL legyen eloszor?
-
válasz
RexMaximus #45846 üzenetére
XT- hez csúcs hangkeltő lesz.
-
válasz
RexMaximus #45844 üzenetére
Szerencse kérdése ma már. Megvételre ritka és drága proci.
SB- re kíváncsi leszek, a legrégibb modellem eddig az SB16 volt.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45333 üzenetére
az enyem kicsit szellosebb
ez az en buildem, nemtom bealdozzam e.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45333 üzenetére
Ez nem az en hazam, csak gondolkodom, hogy atepitem e ilyenbe... Nem tudom erdemes e bealdozni a dragon szellozeset es rugalmassagat, nemi plusz esztetikumert
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45329 üzenetére
Az akkoriban divatos atxes elforditott tap semat koveti, a szellozese sajnos a tapon mulik. Alaplaptalcaja van, ami jopofa, de gyk nem lehet egy drvhoz sem hozzaferni, csak ha kihuzod. Magyaran a szerelhetosege mai szemmel eleg agyrem, de jol nez ki
a dragon eggyel modernebb konstrukcio, a szellozese szvsz meg kesobb is egesz jonak szamitott.
Hogy az inwin ennyire zart, elegge bekorlatozza, hogy mit erdemes belepakolni. Hutobol sem tudom mekkora ferne bele.
De ha mar a hazaknal vagyunk... A babyat annyira ki volt talalva meretugyileg, hogy en nem is ertem, hogy miert nincs hasonlo. Sokkal kisebbek, mint a mai hazak, de megis belefer 2 nagy harom kicsi drive, 35 centis kartyak alulra, stb.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45292 üzenetére
amugy itt erdemes megnezni a hazakat... jellegre mar inkabb a chieftec dragonhoz allnak kozelebb, mint a kockahazhoz. ebben az ujsagban mar van minden, amit a gepbe epitettem: gf2gts, ghzes p3, 40gs vinyo, etc.
majd kicsit tovabb finomitom a p3at - egy 10-12x dvdrom kellene, meg vmi korabeli vinyo (maxtor diamondmax volt akkor a divatos - azzal a vinyoval nekem egy gondom van, hogy vmi ilyesmi volt az egyetlen vinyom, ami ugy szallt el, hogy lementeni sem tudtam rola semmit).
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45292 üzenetére
10+ evig gyartottak
volt par verzioja... nekem is volt 2003-4 kornyeken vizhutessel.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #45286 üzenetére
inwin 98as, dragon 2001es. A dragon amugy jobb konstrukcio (az inwin alig szellozik), de nekem is jobban tetszik p3hoz retrosabb elso. Dragonom van, de gondolkodom a cseren, pedig baromi nehez volt beszerezni egy zsiruj bezs dragont.
-
válasz
RexMaximus #45223 üzenetére
Van még a lapon 4bites ramnak 8 hely, lehet azt is telerakom, akkor 6M lesz benne. Asszem van még olyan ramom. Nem terveztem erre Win- t de lehet teszek rá, 6M- ával a 3.1 már elég jól megy, asszem a 3.11 nem megy fel 286- os procival.
Én 88- ban laktam be az első 286- ot, abban is valóban 1M ram volt, lepedőnyi alaplapon. Jó kis nosztalgia lesz ez a gép
-
válasz
RexMaximus #45144 üzenetére
Bármit berakhatunk, akár ezt is
-
zoltanz
nagyúr
válasz
RexMaximus #44262 üzenetére
Ki lehetett próbálni, ha végig álltad a sort.
Amúgy maguk rendezvények jók voltak, 1 nap kevés volt végignézni.
Első digitális fényképező: -
válasz
RexMaximus #38945 üzenetére
Ja, hát úgy táppal együtt már csábító
-
iday
aktív tag
válasz
RexMaximus #38464 üzenetére
Este megnézem, ha rajta van.
-
válasz
RexMaximus #35566 üzenetére
Igen, azt láttam én is hogy a hűtése jó, mindkét oldalt a ramokat is takarja a rézlemez.Kicsit zavart hogy elkok is vannak rajta de a TTL körben már szilárdtest kondik vannak. Meg aztán MSI cuccom az életben nem volt még, amiatt választottam, egy Inno lehetett volna a másik, abból meg már van.
-
válasz
RexMaximus #29289 üzenetére
És nagyon szép állapotú az egész kártya, a venti sem zörög. Tényleg unikum! Meg hát Abit...
-
válasz
RexMaximus #28971 üzenetére
Ádyka jól mondja, HD4870 vagy Nvidia GTX280-nál erősebb kártyát már nem tudnának kihajtani a CPU-k...
Na most a HD5000-es és a GTX400-as szériás kártyákból is választhatsz mert pl egy GTX460 vagy HD5850 sincs már rossz árban, deeee igen... ahogy Yutani is mondja, az NF4 csipszet nyújtotta PCIe1.x nem feltétlenül szereti ezeket a kártyákat, és vagy megy, vagy nem, ha ilyesmit szeretnél, akkor erősen javaslom előtte kérj a kártyára próba garit, hogy menne-e a lapban -
válasz
Mivel a chipset Nforce4 származék, ezért lehet, hogy vannak újabb VGA-k, amik nem mennének vele. Majd jön Baxis kolléga és jól megmondja, mert ő szokott ilyesmivel szórakozni.
-
Ádyka
őstag
válasz
Nem is tudom. Ez a két proci talán megfelel egy visszafogott órajelű X4-es Athlonnak.
Szerintem HD 4xxx fölé menni már felesleges. -
Sanchez638
addikt
válasz
Szerintem mehet bele amit elbir a pci-e
valami 5850 esetleg?
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #28907 üzenetére
Egybe én sem, de volt már egy jó adag a kezem alatt. És ahogy haladok lesz még rá lehetőségem
De az érdekes dolog, hogy Tua Pentiumból csak 1,4ghz-m volt nekem,ezen kivűl semmi más...
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #28904 üzenetére
Tuning miatt kellene, nem tudok fellelni egy újabb példányt, csak tA1-es steppingel találkozok.
Most szórakozok a húzással és már egy cerkát találtam, ami jó lehet majd komolyabb tuningra(71% nem bírtam hűteni). És akarok 1,4ghz P.S-t, hogy legyen is meg h kihuzzam a lelkét is
-
válasz
RexMaximus #28854 üzenetére
Igen, éjszakai típus vagyok, éjjel vagyok éberebb, nappal fáradtabb
-
válasz
RexMaximus #28850 üzenetére
Van benne valami, bár nekem sima S7- ből van sokfajta ami nem Asus, sőt Asus csak SS7 van, P5A-B meg más rendszerből Slot1/P2B, S370/TUSL2C, 754/K8N és 939/A8V.
-
válasz
RexMaximus #28848 üzenetére
Tomato TX98- asom volt régen, CyrixMII / 300 procival, a leggyorsabban bootolta be a Win98- at.Eladtam, egy autószerelőnek, jelenleg is ez vezérli a fékpadját
-
válasz
RexMaximus #28790 üzenetére
Nekem vannak, bár nem csúcsak, nézd meg az apróimat.
-
törölt tag
válasz
RexMaximus #28768 üzenetére
a portyásba leírtam neked
-
válasz
RexMaximus #28707 üzenetére
kifejezetten jó volt a Thermaltake Golden ORB hűtése is
aztán utána jött a Volcano széria, inkább már Athlon XP-kre.. na azok csak úgy tördelték le a CPU-k sarkaitna áén meg azokat nem szerettem
-
válasz
RexMaximus #28705 üzenetére
hülyeség, hogy nem lehet léggel 1,85V fölé menni, már cak abból kindulva, hogy a cD0 steppinges copperek 1,75V-osak... szal kicsit értelmesebb hűtéssel a 2V is vállalható léggel
-
válasz
RexMaximus #28554 üzenetére
15 db AT- s tápom van, mindegyik használat alatt, tökéletesen működnek, ellenben ATX- esből már van egy nagy zsákszatyornyi ami berosált.AT- sből nagyon kevéssel találkoztam ami meghibásodott, csak ha sokáig álló ventivel használták meg teljesen rátolták a falra és nem tudott a meleg távozni, csak ilyen durva hibák esetén.
-
törölt tag
válasz
RexMaximus #28554 üzenetére
a 486-osban amit megvenni szándékozol egy jófajta lite-on belű táp van, wattot nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest