Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Szerintem elképzelhető, hogy csak a beta állapot miatt van. Hisz elvileg nem okozhatna ilyen nagy mértékű teljesítmény csökkenést...

Zack, próbáld már ki olyan játékon is, ami nem szerepel a listán
[link]
Ezen a listán. Library fül és alul a plusz jel. Ezek ha jól emlékszem mind rajta vannak. Na, ha megtudod oldani, hogy érzékelje a program azokat a játékokat, amik nincsenek rajt, akkor ezer hála... (: Valahogy csak meglehet, hisz YT-n van videó DVR-el olyan játékokról...Balázs: Írtam Nekik, amit mondtál. Eddig semmi. Próbáltam már mindent, a lehető legtöbb helyen utána kérdeztem de semmi.... most nyitottam új topikot AMD fórumon. Kíváncsi leszek, de már nem igen hiszem, hogy lesz megoldás...

-
bobalazs
nagyúr
Torrentboltból való
Akár itt el is dőlhetett volna a dolog. A watch dogsról annyit tudok hogy nvidiára optimalizálták, hogy a game dvr miért nem kezeli normálisan nem tudom. Talán más véleméényt is kellene hallani, legális verziós usertől.
Eddig én 4 játékkal teszteltem a gamedvr-t, Bf3, GTR2, The Guild 2, és Star Trek Online. Mindegyik reccenés nélkül működött. Persze ezek közül egyik sem mai gyerek.
Hogy optimális esetben miért lkellene belassulás nélkül működnie a felvételnek annak az az oka hogy a vga video motorját használja a gamedvr, amihez a játék elvileg nem nyúl. Az egyik külföldi oldal, több játékon mérte le egy tesztben hogy max. 3 %os teljeseítmény csökkenést okozott a felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akár itt el is dőlhetett volna a dolog. A watch dogsról annyit tudok hogy nvidiára optimalizálták, hogy a game dvr miért nem kezeli normálisan nem tudom. Talán más véleméényt is kellene hallani, legális verziós usertől.