Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yagami01

aktív tag

válasz Zack0079 #51 üzenetére

Szerintem elképzelhető, hogy csak a beta állapot miatt van. Hisz elvileg nem okozhatna ilyen nagy mértékű teljesítmény csökkenést... :)
    Zack, próbáld már ki olyan játékon is, ami nem szerepel a listán:D
    [link]
    Ezen a listán. Library fül és alul a plusz jel. Ezek ha jól emlékszem mind rajta vannak. Na, ha megtudod oldani, hogy érzékelje a program azokat a játékokat, amik nincsenek rajt, akkor ezer hála... (: Valahogy csak meglehet, hisz YT-n van videó DVR-el olyan játékokról...

Balázs: Írtam Nekik, amit mondtál. Eddig semmi. Próbáltam már mindent, a lehető legtöbb helyen utána kérdeztem de semmi.... most nyitottam új topikot AMD fórumon. Kíváncsi leszek, de már nem igen hiszem, hogy lesz megoldás... :P

• bobalazs

nagyúr

válasz Zack0079 #51 üzenetére

Torrentboltból való :DDD Akár itt el is dőlhetett volna a dolog. A watch dogsról annyit tudok hogy nvidiára optimalizálták, hogy a game dvr miért nem kezeli normálisan nem tudom. Talán más véleméényt is kellene hallani, legális verziós usertől.
    Eddig én 4 játékkal teszteltem a gamedvr-t, Bf3, GTR2, The Guild 2, és Star Trek Online. Mindegyik reccenés nélkül működött. Persze ezek közül egyik sem mai gyerek.
    Hogy optimális esetben miért lkellene belassulás nélkül működnie a felvételnek annak az az oka hogy a vga video motorját használja a gamedvr, amihez a játék elvileg nem nyúl. Az egyik külföldi oldal, több játékon mérte le egy tesztben hogy max. 3 %os teljeseítmény csökkenést okozott a felvétel.

Új hozzászólás Aktív témák