Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yagami01

aktív tag

válasz Zack0079 #64 üzenetére

Nekem nagyon nem jut eszembe semmi, hogy olvastam volna ezt a problémát. Valakinek sötétebb lett a felvétel valakinek meg szaggatott... általában ezekre azt írják, hogy dolgoznak rajt és hogy ha valami van azt írjuk meg, meg hogy elnézésüket kérik.
    Ők is csak ilyet szoktak írni, hogy legfrissebb driver van-e fenn, legfrissebb raptr van-e fenn, engedélyezve van-e benn a beta driver dolog, hogy érzékelje stb. Olyan javaslatot még olvastam, hogy lépjen ki originből ( azt hiszem ez volt az ) és raptr-ből is, állítsa le majd indítsa el a játékot és ez után indítsa megint el a raptr-t. Nem tudom mennyire segítene Nálad... Vagy ilyesmi bűvészkedés, hogy megváltoztatod a mentési helyet... Nem tudom mennyire, vagy mi befolyásolna, de volt hogy rákérdezett az admin az elsötétedő felvételű gyerekre, hogy megváltoztatta-e a felvételnek a helyét, úgyhogy valamit csak számít. Mást nem tudok... Raptr fórumon olvasgathatsz, eddig csak 9 oldal van, nem sok és hátha kiszúrsz valami hasznosat. Persze lehet már végig nyálaztad. :P

Új hozzászólás Aktív témák