Hirdetés
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Nekem nagyon nem jut eszembe semmi, hogy olvastam volna ezt a problémát. Valakinek sötétebb lett a felvétel valakinek meg szaggatott... általában ezekre azt írják, hogy dolgoznak rajt és hogy ha valami van azt írjuk meg, meg hogy elnézésüket kérik.
Ők is csak ilyet szoktak írni, hogy legfrissebb driver van-e fenn, legfrissebb raptr van-e fenn, engedélyezve van-e benn a beta driver dolog, hogy érzékelje stb. Olyan javaslatot még olvastam, hogy lépjen ki originből ( azt hiszem ez volt az ) és raptr-ből is, állítsa le majd indítsa el a játékot és ez után indítsa megint el a raptr-t. Nem tudom mennyire segítene Nálad... Vagy ilyesmi bűvészkedés, hogy megváltoztatod a mentési helyet... Nem tudom mennyire, vagy mi befolyásolna, de volt hogy rákérdezett az admin az elsötétedő felvételű gyerekre, hogy megváltoztatta-e a felvételnek a helyét, úgyhogy valamit csak számít. Mást nem tudok... Raptr fórumon olvasgathatsz, eddig csak 9 oldal van, nem sok és hátha kiszúrsz valami hasznosat. Persze lehet már végig nyálaztad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest