Aktív témák
-
kensuke
csendes tag
Sziasztok.
Tehát a következőről lenne szó.Nem rég szinte teljesen felújítottam a gépem , és évekkel előre gondolva vásároltam az alábbi dolgokat.
Egy asus m5a97 le 2.0-s lapon fut a fent említett fx8350 , új hűtővel , semmi túlhajtással.Mellette 8 gb (4x2 1333MHZ) RAM , és az ékkövem egy GigaByte GV-N650OC-2GI 2GB GDDR5 GPU.Az egész kócerájt egy 500 wattos Chieftech táp látja el szuflával.
Na már most a problémám az lenne , hogy egy ilyen géptől az ember elvárná hogy a játékok magas fpsen fussanak ami rendben is van egészen az első lag spike-ig.A legtöbb időmet Leagu of Legedns nevű játékkal töltöm és egy ideig tökéletesen fut 150-200 fps között , majd teljesen váratlanul pár másodpercre leesik az fps 30 körülire.Ha ez a random lag spike csata közben történik 10-12 fps-re is leeshet.
Természetesen frissítettem a BIOS-t , chipset , gpu driver, directx, de a probléma ugyanúgy megmaradt :/
Mit tudok tenni hogy ez a sok pénz amit beleöltem, valami eredményt is hozzon?Jelenleg kétségbe vagyok esve hogy kidobtam 30 ezer forintot 30 fpsért :/
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest