- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tommmy
tag
Miért te használod??
Vagy egy SATA winyó és egy síma ATA-100-as között észreveszel mezei használat során különbséget?? Nem hinném!
Vagy amire esetleg ezeket használnod kellene, addigra az agyonintegrált lapod egy elavult ócskavasnak fog számítani. Szóval elhasználtad úgy több évet, hogy feleslegesen voltak rajta ezek a cuccok. Persze ha nem számít a pénz miért ne??
De most egy speciális esetről van szó, ahol az integrált rengeteg és egy proci sebesség között kell dönteni. Szerintem a jó procira nagyobb szüksége van (legalábbis nekem anno az volt)!! -
Tommmy
tag
válasz
Bálintosz #22 üzenetére
Vegyél a Deluxe helyett síma A7N8X-et, megspórólsz kb. 8.000 Ft-ot. Azt a 8 rugót add hozzá a procihoz és végy egy 2500+-os Bartont. Azt húzd fel 3200+-ra és megvan a csodás konfig amin minden megy!
Amúgy miért kell Deluxe? A SATA, vagy a 4Mb Bios, vagy a SoundStormos hang miatt?? Hidd el nem éri meg! A SATA-t úgysem használod ki (meg szerintem otthoni hobbi használatra nincs is sok értelme), a 4Mb Bios a több integrált cuccból adódik, a SoundStormot pedig ha nincsen hozzá rendes 5.1 hangcuccod úgysem hallod ki a különbséget (mármint ha van egyáltalán).
Szóval síma A7N8X (nem -X-es) és Barton.
Én is ilyet használok, 10000000 %-os elégedettséggel, full stabil, a proci 230x10-en megy, szóval... No Comment!
De úgyis te döntessz. Ha neked a soki integrált, népbutító hülyeség megéri, hát vedd meg azt. De ha tényleg jó gépet akarsz, akkor ahhoz jó proci is kell ám. És az nem egy 1600 Duron lesz!
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest