Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Tommmy
tag
Miért te használod??
Vagy egy SATA winyó és egy síma ATA-100-as között észreveszel mezei használat során különbséget?? Nem hinném!
Vagy amire esetleg ezeket használnod kellene, addigra az agyonintegrált lapod egy elavult ócskavasnak fog számítani. Szóval elhasználtad úgy több évet, hogy feleslegesen voltak rajta ezek a cuccok. Persze ha nem számít a pénz miért ne??
De most egy speciális esetről van szó, ahol az integrált rengeteg és egy proci sebesség között kell dönteni. Szerintem a jó procira nagyobb szüksége van (legalábbis nekem anno az volt)!! -
Tommmy
tag
válasz
Bálintosz #22 üzenetére
Vegyél a Deluxe helyett síma A7N8X-et, megspórólsz kb. 8.000 Ft-ot. Azt a 8 rugót add hozzá a procihoz és végy egy 2500+-os Bartont. Azt húzd fel 3200+-ra és megvan a csodás konfig amin minden megy!
Amúgy miért kell Deluxe? A SATA, vagy a 4Mb Bios, vagy a SoundStormos hang miatt?? Hidd el nem éri meg! A SATA-t úgysem használod ki (meg szerintem otthoni hobbi használatra nincs is sok értelme), a 4Mb Bios a több integrált cuccból adódik, a SoundStormot pedig ha nincsen hozzá rendes 5.1 hangcuccod úgysem hallod ki a különbséget (mármint ha van egyáltalán).
Szóval síma A7N8X (nem -X-es) és Barton.
Én is ilyet használok, 10000000 %-os elégedettséggel, full stabil, a proci 230x10-en megy, szóval... No Comment!
De úgyis te döntessz. Ha neked a soki integrált, népbutító hülyeség megéri, hát vedd meg azt. De ha tényleg jó gépet akarsz, akkor ahhoz jó proci is kell ám. És az nem egy 1600 Duron lesz!
Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest