- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Tisztázzuk: én nem állítottam mást.
Pont a kevesebb memóriavezérlőt hoztam fel példaként a lapkaméret találgatásakor, hogy emiatt is kevesebb lehet az intel E lapkáiból való kiindulás esetén. leviske dobta be #90-ben, hogy kérdés, hogy vajon fog-e tartalmazni meglepetéseket, mint pl a kaveri a +2 egyébként nem használt csatornájával. Én csak ezt kezdtem fejtegetni, hogy lehet-e értelme a 4 magos core complexet már eleve 2 csatornával tervezni úgy, hogy ezt végül csak szerveres környezetben és később a RR esetén használják majd. Szerintem nem, én nem várok ilyen meglepetést, lapkaméretet növelő holt terhet.(#94) leviske
Valamilyen a 2 DDR4 csatornát kiegészítő memória megoldás 6, DCC esetén 8 CU felett indokolt. Egy ilyen megoldás biztosan fellövi egy ilyen APU árát a $250-350 magasságig, de persze gyönyörű teljesítményt fog tudni leadni. Amiért valóban indokolt a RR esetén a 2 csatorna az az, hogy biztos lesz HBM nélküli low end verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged