- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #6188 üzenetére
Igazság szerint én pár napja kíváncsi voltam a nagy bejelentésre.
Csak egy 3D Cache Cpu jött, ez kicsit csalodás volt mert több hétig mentek a hírek na majd a 3D V-Cache megváltja a világot. Nyilván jelenleg a chiphiány kellős közepén nem szabad a gyártó kapacítást pazarolni. Most minden el kell, bármilyen áron is kinálják.Igazság szerint, ha úgy is idén jön a Zen 4 akkor már érdemes kívárni azt.
Én is gondolkoztam a jövőbeli platform váltáson, a Zen 4 jelentősen gyorsabb lesz mint a Zen 3.
Én még egy első genes Ryzen 5 1600-at taposok, egy Zen 4-es cpu biztos hogy hatalmas előrelépés volna.Remélem addigra eltűnik ez a chiphiány és lesz készlet és elérhető árazás. Persze még Am4 vonalon is fenáll a lehetőség fejlesztésre, nagyon nagy a választék.
Bár lekopogom, az első genes elavult Ryzen is még mindig bőven jól szolgál és nem vagyok limites.Alapjáraton 2023 januárig terveztem vele, utána úgy voltam addigra piacon a Zen 4 is akkor már jobban megéri majd új platformra épitkezni.
Starcraft 2 miatt meg kell a brutális ipc és órajel. Sajnos az a játék nagyon kéri az egyszállas teljesítményt.
Kíváncsian várom mit hoz idén az AM5 és a vele együtt debutálo Zen 4.
+ Abban biztos vagyok az AM5 is időt álló beruházás lesz, megy vele DDR4 ram és az AM4-es hűtő is kompatibilis lesz az Am5 foglalattal. Így a torony hűtöm se kell kidobni, eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged