Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
>hogy jön 3700 PRO ... (mobilba való??)
Szerintem ne keverjük a sima "3700U PRO"- ami még ZEN+ és 12nm; 15W-al.
A normál desktop "3700 PRO" - meg asztali. ZEN2, 7nmElég valós igény van az enterprise-os titkosításra, távmenedzselésre és ott nem is szokás húzni a procikat se. A DELL/ Lenovo enterprise-os munkaállomásokba ideális ( csak sajnos kell egy grafikus kártya )
Létezik már néhány AM4-es szerver alaplap is, azokba is ideális.> vagy épp gyengébb minőségűek, amit az X-es változatokhoz képest olcsóbban
> (kisebb hűtővel) próbálnak kiszórni?szerintem a PRO-nál nem ez a helyzet, arra valós igény van, az egy külön szegmens.
Meg szerintem 2-3 hónap alatt a gyártástechnikán is reszelnek egy kicsit és jobb lesz a kihozatali minőség, hasonlóan mint az első generáció gyártási hét mizériánál.persze, lehet, hogy csak a "3900" -re értetted a kiszórást és nem a PRO-ra.. de szerintem ott csak egy egyszerű ár-stratégia van. Ha az olcsóbb verziókat hozzák ki, akkor sokan azt vásárolják meg és nem váltanak, hogy ha megjelenik a drágább - prémiumosabb verzió, emiatt a drágább-> olcsóbb a megjelenési sorrend ( kivéve a 16magos, mert az valami ok miatt nem lett kész, vagy nem volt elég minőségi chiplet, vagy .. )
Amin elgondolkodtam:
- Egyébként a PRO-s prociknál az I/O die-ba van integrálva az ARM-es security proci (PSP) ?
( máshova nem sok értelme lenne tenni )
- És többféle i/o die van a ZEN2-höz? pl. a PRO-s PSP -vel és PSP nélküli ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest