Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #1263 üzenetére
Adored-et félreértelmezik az emberek. Egyáltalán nem AMD fan és nem kell szó szerint de főleg ténynek venni amit mond, de egy nagyon jó elemző és GONDOLATÉBRESZTŐ. És pont.
Ami engem ebben megragadott az ez a kép és amit Lisáról mond.
Nincs itt szó semmilyen Gamereknek szánt mennyországról.
Ez egy nagyon jó összehasonlítása a 8 magosoknak csíkszéleséggel, órajel emelkedésekkel, fogyasztással és az árral.
A fogyasztásban ennyit kellene csökenni? Az árban ennyit kellene csökkenni ?
24:00-nál jól elmondja Lisa milyen CEO és az árakat is.
Nem kell itt félni amint felfut a termelés stabilabban szivárgásmentesebben gyártanak majd lesz egy 3950 meg 3850 +200 órajellel ez a készlet meg ennyit tud, az meg hogy a 16 magos Threadripper lesz e már szinte oly mindegy.
Azok az Intel alaplapok meg amik MHZben gyorsabb órajeleket támogatnak esetleg, drágábbak is lesznek, nem tudom ez mitől a játékosok álma.
HP főnökét nem olvastátok ?
HP boss: Intel shortages are steering our suited customers to buy AMD -
Devid_81
félisten
válasz
Petykemano #1263 üzenetére
A videot nem lattam, hozzateszem
Ez sajnos teljesen vilagos volt, hogy kell majd az osszes valamire valo 8 magos CCX az EPYC-hez elobb.
Biztos nem lesz ettol fuggetlenul sz@r a Ryzen 3xxx de a jobb CPU-kra meg varni kell, jobb esetben karacsonykra mar lesz valami izmosabb belole.
Igy latatlanban azt mondom valamelyik 8 magossal kell kezdeni, lehetoleg a kisebbikkel, mert anyagilag a legjobb, es az eddigiekbol tanulva ugyan azt fogja tudni mint a tobbi OC-ban, majd amikor kijon valami izmosabb vegre akkor lehet valtani
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged