Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joseppe210

tag

válasz MMIX #5577 üzenetére

Köszönöm, a gyors és mindenre kitérő segítséget. Sikerült is megoldani a problémát. bár én is csodálkozom a cpu-z 160w-ján. De gondolom nem ismeri ezt a b55 processzort azért írja ki ezt a marhaságot. Mondjuk azért hozzávetőlegesen nem lenne rossz tudni kb mennyi az annyi., Nos nekiálltam tesztelni. Futtattam egy 3d mark2011-et egy frash diagnose nevü progit és a hot cpu testert. És jáccottem meg filmet konvertáltam ezerrel, A teljesítmény fülön nézegettem a magokat és mind dogozik rendesen. Ja a prome95 öt is futtattam vagy 4 órát aztán meguntan. Mondjuk alapfeszen a prime95 kifagyott. 1,25v-on. Adtam neki 1,3v-ot fórumozgatások alapján és azzal megy rendben. A tesztek is meg minden. Mindenesetre most visszaállítottam alap 2 magra gondoltam a játék nem gyorsabb filmet meg most nem szerkesztek, gondolom fogyasztásilag sem mindegy. De azért is lehet hogy nem tapasztalok fps- gyorsulást mert a vga-m nem valami topp kari. Egy ati shappyre radeon hd 5670 1Gb ddr3 dx11 750Mhz gpu. Ha már az alising és a vsinc be van kapcsolva akkor receg.

Új hozzászólás Aktív témák