- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Nekem nem notim van és nem Carrizo, hanem desktop és Kaveri. Kb évente egyszer frissítek drivert, amire nekem kell (Skyrim és stratégia), bőven elég, bugba sem futottam még bele.
Amíg Kaveri alapú laptopom volt (Lenovo IdeaPad Z50-75), rendben működött nemcsak Windows, hanem Linux alatt is (például a Call of Pripyat-ot és egyes Stalker modokat is játszottam vele Ubuntu Linux alatt).
Viszont a hűtése valamennyire mindig hallható volt, de a Carrizo-hoz képest AMD driveres problémákat nem tapasztaltam.
-
bossbob
tag
Ha mindenképpen AMD-s laptopot akar akkor várja meg a zen bázisú APU-t!!!!
Ilyen régi buldózer architektúrás és 28 nm-es gyártású csipeket már nem éri meg venni. Főleg azért nem mert tényleg kaksi a támogatása, teljesítmény terén még nem is lenne baj vele, csak hát ha nem futnak a dolgok megfelelően akkor azzal semmire nem megy az ember.Asztali fronton rendben van az AMD, szerintem. Nekem egy FX8320+RX480-as asztalim van. Sosem volt még driver vagy bármilyen szoftveres problémám. A gyári windows-os driverek is elfogadhatóak voltak, a radeon settings pedig indig jól működött.
Ellenben a Carrizo HP laptopom folyton kínlódik valamivel. Nem tudom hogy ennek a Carrizo csip ritkasága (nem igazán elterjedett) és rossz támogatottsága vagy a HP Pavilion szar illesztői és Bios-ja az oka, de már lassan nem is érdekel. Másfél éve van meg és már inkább eladnám a gépet, de aki ilyet venne azzal ez kibaszás lenne. Akinek meg csak netezésre meg filmezésre kell laptop, ahhoz egy i3-as is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest