Aktív témák
-
guest
veterán
Udvari: az attól függ, hogy bugos vagy nem bugos az XP?!? :))
-
guest
veterán
Ice: Bocs, hogy élek...
1. Mint leírtam, senkinek a lelkivilágába nem akartam beletaposni... Egy kicsit kárörvendkedtem, nem tagadom, erre Te jöttél az Intel fikázással.
2. Biztos nagyon értesz a számítástechnikához, nem vitatom.
3. Hogy névtelenül írok? Ez nem igaz, mindig aláírom. Te se használod a teljes neved, nemde? Hogy nem regisztráltam magam? Számos hibám egyike, hogy rettenetesen lusta vagyok... :) Amúgy ha már az ugatásnál tartunk, szvsz nem én használok durvább hangnemet kettőnk közül...
4. Én sem PC-n kezdtem, és bár valszeg Te vagy az idősebb kettőnk közül, szvsz akkora nagy korkülönbség nincs kettőnk közül mint amire eléggé degragálóan utalsz...
Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer: senkit nem állt szándékomban megbántani, mindössze a véleményemet írtam le... Remélem azért nincs harag?
Egon -
guest
veterán
Guest: :)
Ez jó! De több gond is van:
1. Nem vagyok egy ''kijövős'' típus...
2. Melyik stadion???
3. Nincs Intel pólóm... :)
Egon -
guest
veterán
Még csak annyit: senkinek nem akartam a lelkivilágába beletaposni, pusztán a véleményemet írtam le, véleményem szerint kultúráltan... Ha valakit megsértettem, attól elnézést kérek... Nincs nekem semmi bajom sem az AMD procikkal (soha nem volt, illetve a cégnél igen, de az nagyon régen...), sem a használóikkal. Én mindössze azt nem bírom, hogy ha az Intelt kezdik el fikázni... Illetve elismerem, ebben a topicban egy kicsit kárörvendkedtem...:) Maradjunk annyiban: mindenki dícsérje a saját prociját, és ne szidja a konkurens cég termékét... Mindenkinek fagyás- és bugosprocimentes felhasználást kívánok!!! :) :) :)
Egon -
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon -
guest
veterán
Udvari: írtam, hogy a teljesség igénye nélkül... :) Amúgy abból a 18 linkből kb. a fele műkszik, nekem legalábbis... Jójó, tudom, nekem még a nethozzáférésem is bizonyára Intelpárti...:)
Egon -
guest
veterán
Khmm. Egon, nekem úgy tűnik,
mintha itt te kezdted volna...
Amúgy az én apukám meg erősebb
a tiednél! -
guest
veterán
Még mielőtt teljesen elnyomnának a felháborodott AMD-fanok, azért egy pár linket én is tudok bugos AMD procikról (a teljesség igénye nélkül):
mail-index.netbsd.org/netbsd bugs/1994/08/27/0000.html
www.multimania.com/poulot/k6bug.html
www.uwsg.iu.edu/hypermail/linux/kernel/9609.0/0318.html
www.symlink.ch/articles/02/01/20/129219.shtml
www.geocrawler.com/archives/3/35/1998/5/0/206673/
www.heise.de/ct/01/17/004/
www.hardware-one.com/
Mondjuk ennyi, csak hogy ne legyen egyoldalú a dolog (meg hát inkább az AMD-sek szokták fikázni az Intelt, mint fordítva...) :) :) :)
Egon -
guest
veterán
No problem! Majd az Intel Itanium megjelenésétől a sok Intel b*zi nem fogja fikázni többet az AMD-t! :)
-
guest
veterán
Ice: 1. Én bugos Intel procikról, nem pedig alaplapi chipsetekről kérdeztem... Ha nem tudsz a kettő között különbséget tenni, az nem felém kritika...
2. Én nem rakok be linkeket pl. az AMD procikhoz készült bugos VIA chipsetekről, mert tartok tőle hogy nem férne ki a topicra...
3. Csak egy példa: az Intel 820-as chipset (amire előszeretettel hivatkoztok) nem bugos volt, sokkal inkább érzékeny az alaplap felépítésére. Érdekes mód pl. az Asus ilyen alaplapjai közül a mai napig igen sok fut SDRAM-mal is (!), méghozzá tökéletesen...
Egon -
guest
veterán
Cso!
>és hogy lehet előcsikarni ama linuxos bugot mert >sajn nálam nemsikerül
[...]
>ha valaki tudja hogyan lehet előcsalni azt >megköszönném !
Mar par honapja talalkoztam a hibaval, csak nem tudtam, hogy a processzornak van baja. AMD-t valasztottam a kernel forditasakor. Tobbszor is probalkoztam, napokig kinlodtam, de allandoan eldobta magat. A megoldas az lett, hogy 386-os procira forditottam.
Nyilvan nem a legjobb, de legalabb mukodott.
Mindenesetre orulok, hogy vegre kiderult a hiba oka es nem en vagyok a hulye. Persze nem jo, hogy bugos a processzor, de ez nem hiszem, hogy annyira nagy baj, ugyis csinalnak hozza valami javitast a kernelhez.
007 -
guest
veterán
Érdekes, bugos Intel procikról már régen hallottam... Hogy is van ez? AMD rulez????? :)
Egon
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest