Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest