Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest