Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASRock lapok általában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Szanya
tag
válasz
VaniliásRönk #4520 üzenetére
Nem igazán tuningolok. A memóri időzítését vettem visszább egy kicsit, de a lock miatt a procit nem is hajtom. Előtte meg azt sem tudtam, hogy mi az a tuning. Egy fél évig most biztos, hogy nem költök a gépre. Idén még DVD író, aztán hali.
-
Szanya
tag
válasz
antikomcsi #4510 üzenetére
Egy kicsit a múltban élek még a 2000- ben készült lapomhoz gyűjtött infók között még nem szerepelt socket A Sempron. Én pedig azt hittem, hogy nincs is, mert évekig nem is foglalkoztam utána a témával. Sorry.
-
Szanya
tag
válasz
VaniliásRönk #4495 üzenetére
Meg vagyok győzve, amennyiben ez valóban stimmel nagyságrendileg. 950- es Duronnal vettem ezt a lapot. Tudtam, hogy a lapkája nem vált be, de nem éreztem hiányát az erőnek sosem.
Akkor feltehetően a ma kapható legolcsóbb alaplappal is jobban járok?
Elgondolkozom a dolgon. De utána kell járnom, hogy mit nem pakolhatok át az új lapba.
Tanuló konfignak mindenesetre jól bevált ez az összeállításom.
Köszi. -
Szanya
tag
válasz
VaniliásRönk #4481 üzenetére
Aszondod, hogy ha mindent hagyok így, csak a lapot dobom, akkor felgyorsul a gépem, és max felbontáson doomozhatok? Vagy gyorsabban bootol az XP? Észrevennék valamit egyáltalán?
Inkább veszek egy DVD írót vagy tintapatront. Azzal jobban járok. -
Szanya
tag
válasz
antikomcsi #4473 üzenetére
Semmi bajom a tokozásával alapból. Csak elgörbülne néhány lába, ha a socket A- ba nyomkodnám bele.
Tudiillik nem cserélek alaplapot. Ugyanis akkor procit, hűtőt, tápot, házat, memóriát, videókártyát és ki tudja még mit is cserélhetnék. De a hosszútávú célom, hogy száműzöm a lakásból az óriási, fémdobozba zárt hőerőművet. Elég helyet foglal a mosógép meg a hűtő, amiket nem érdemes csökkenteni. Sőt... -
Szanya
tag
Ha tudok szerezni egy Bartont, akkor lesz egy 2200+ eladó procim, ami 266- os.
-
Szanya
tag
válasz
VaniliásRönk #4453 üzenetére
De én elégedett vagyok a teljesítménnyel. Ez egy sima otthoni netezős gép, amivel néha játszom is. Réadásul asztali gépre már nem nagyon költenék. Ebből még kihozom a maximumot, aztán vagy Mac Mini vagy notebook vagy ''kitudjami''...
(Időközben túrkáltam a feljegyzéseim közt és a Sempron kiesett a szórásból a tokozása miatt.)[Szerkesztve]
-
Szanya
tag
Alaplapom BIOS frissítéssel bírja a 166/333 MHz FSB- t.
Milyen maggal rendelkező procit tehetek bele? Függ- e ez valami mástól is, pl. L2 cach méretétől? Szeretnék egy 2800+, 2700+ vagy 2600+ procit (ha kapható valahol). De nem tudom, hogy jó lesz- e az alaplapomba.
Tehát Barton, Tbred vagy Tbred- Sempron közül mind jó lehet egy 166/333- as lapba?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest